Страница 1 от 15 12311 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 213

Нов SetCom.bG форум!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Нов SetCom.bG форум!

Отдавна назрява идеята за глобална промяна на използвания от SetCom.bG форум.

Моментът като че ли назря и след около месец ашите форуми ще минат от Snitz платформа към SMF платформа.

Посетете нашия бета форум, на адрес:

http://deimos.tea.bg/setcom_forum, споделете удобен ли ви е, има ли бъгове, които затрудняват работата ви.

Големи благодарности на Zappo

2.  

3. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Нов SetCom.bG форум!

<s>Не съм сигурна, че в момента му работят PM-съобщенията...</s>

<s>Иначе има разни работи, дето е хубаво да не се виждат.</s> <font color="blue">underground?</font id="blue">

<s>Липсва (или аз не я намирам) опцията във възходящ или низходящ ред да бъдат постовете.</s>

<s>На анкетите им липсват графиките.</s> <font color="blue">само на конвертираните</font id="blue">

<s>Има два нови стила: "сенки" и "греещ", които някак не ми изглеждат работещи,</s>

но пък вече таговете се разбират дори с Мозилата []

<s>Когато публикувам отговор, ме праща не в темата, а в раздела, това е неудобно.</s>

(същото прави и функцията "Маркирай непрочетено")

Появи се вертикален скролбар в съобщението ми (което е само от 3 реда)

и не мога да усетя закономерността кога се получава и кога - не.

<s>Изглежда вече всеки ще може да заключва собствените си теми, или да ги трие, дори по тях да е писано. Това временно ли е така?</s>

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Нов SetCom.bG форум!

Като сложиш нови смайлита в поп-ъп и ти излизат на един ред свирни да ти кажа къде са си оставили ръцете [:D]

От няколко дни си играя с един такъв форум и забелязах някои "неизправности"... Като цяло ми се вижда много пипнат и ме кефи

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Липсва (или аз не я намирам) опцията във възходящ или низходящ ред да бъдат постовете.

<div align="right">Originally posted by Bibi - 20/07/2005 : 02:29:14</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Опцията е в "Профил" -> "Настройки Изглед и Подредба" -> "Покажи най-новите публикации горе."

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Нов SetCom.bG форум!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не съм сигурна, че в момента му работят PM-съобщенията...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

работят си...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На анкетите им липсват графиките.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

ъм, там са...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Има два нови стила: "сенки" и "греещ", които някак не ми изглеждат работещи,

но пък вече таговете се разбират дори с Мозилата []</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

под Мозила не работят, под IE работят...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Когато публикувам отговор, ме праща не в темата, а в раздела, това е неудобно.

(същото прави и функцията "Маркирай непрочетено")</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Look and Layout Preferences -> Return to topics after posting by default.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Появи се вертикален скролбар в съобщението ми (което е само от 3 реда)

и не мога да усетя закономерността кога се получава и кога - не.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

ам?

ааа, видях... пак нещо Лисицата...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Изглежда вече всеки ще може да заключва собствените си теми, или да ги трие, дори по тях да е писано. Това временно ли е така?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

ъхъ

[:D][]

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Нов SetCom.bG форум!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На анкетите им липсват графиките.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

ъм, там са...

<div align="right">Originally posted by Dockera - 20/07/2005 : 12:34:58</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

И при мен липсват - и под Firefox, и под IE... [B)]

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Нов SetCom.bG форум!

Някой да сложи този скин ръчно (в safe mode е в момента не ми работят скриптовете за upload).. че изглежда отврат.

http://www.bloczone.net/files/helios...multi11.tar.gz

8.  

9. MAD
    MAD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2005

Нов SetCom.bG форум!

Този нивият SetCom.bg е по-добър, само,че няма кирилица.Странно...

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Нов SetCom.bG форум!

Нещо ми се губи "Active Topics"... А на мен това ми е шорткътът на десктопа в оригиналния форум []. Няма го като функционалност или не мога да го намеря?

//edit

Oops, голяма съм блейка - 10x bucho

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Нов SetCom.bG форум!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нещо ми се губи "Active Topics"... А на мен това ми е шорткътът на десктопа в оригиналния форум []. Няма го като функционалност или не мога да го намеря?

<div align="right">Originally posted by Raid - 20/07/2005 : 14:00:58</div id="right">

Има го - горе вляво - "Непрочетени публикации."

12. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Нов SetCom.bG форум!

Няма ли да е по-удобно, ако на темите с повече страници основният "въпрос" да се повтаря на всяка, както е тук?

<font color="teal">Доста неща са изнесени в настройките на профила -

погледнете ги и си ги нагласете, преди да тествате...
    </font id="teal">

Ще има ли скоро нещо към бутона "Помощ"?

Доста работи не знам с какъв синтаксис и смисъл са, предполагам, че после ще се появят там. Примери: "вмъкни таблица", смисълът на числата, които определят параметрите на "греене"...

В колонката "Последна публикация" ми показва една, която не е последна.

По-точно редактирането на старо изказване, не се отчита в тази графа.

В тукашния форум, ако не се лъжа, не е така.

Относно съобщенията за абонамент:

"Няма да можеш да получаваш Е-мейл известия за нови отговори към тази тема, докато не я прочетеш." и "Няма да можеш да получаваш Е-мейл известия за нови публикации в този форум, докато не прочетеш някои от непрочетените теми."

Това защо? Че има логика, има! Но е много приятно, когато човек се събуди рано-рано към 15 часа да види, че има сума ти реплики по темата, която е започнал нощес... [8D]

И още нещо: бутоните "Извести" да имат две алтернативни състояния, за да показват кое е активното Subscribe/Unsubscribe.

Искате ли печатни грешки?

"Скъпи(а) Bibi,

Бих искал да прегледа<font color="red">п</font id="red"> темата "Тест за известие" в SetCom.bG Forum.

Моля, последвай този линк:..."

Липсва ми едно нещо: не виждам кой потребител в кой раздел/тема се намира в момента. Става дума, че от дървото не ги виждам. А понякога човек като види калабалък, веднага се вре, да не изтърве, нали [:P]

Има ли начин да се добави и в новия информацията кой е посещавал дадена тема?

Съобщението, което ми изпратиха с "Препоръчай тема", пристигна от пощата на потребителя, който ми го праща. Не е ли по-добре да идва от СетКом?

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Нов SetCom.bG форум!

а за смяна на фона има ли ?

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Нов SetCom.bG форум!

може да се смени не само фона, а целия интерфейс - виж в профила си - има инсталирани 10-ина теми в момента

16. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Нов SetCom.bG форум!

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">може да се смени не само фона, а целия интерфейс - виж в профила си - има инсталирани 10-ина теми в момента

<div align="right">Originally posted by КрИс - 20/07/2005 : 17:29:28</div id="right">

Това добре, но цветовете им са заковани за всяка от тях. Или греша?

Опитах се да си пратя съобщение през ICQ. Няма такова нещо там.

(то тук, като го има, но винаги дава грешка, не е много по-различно,

ама аз да си кажа...)

<s>Забелязвам, че конвертираните теми се казват <Заглавие на тема>, а новосъздадените - <Re: Заглавие на тема>. Това "Re:" не е ли излишно?</s>

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Нов SetCom.bG форум!

Е, то не може всичко за работи от първия ден...

Дай им малко въздух да си поемат []

18. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Нов SetCom.bG форум!

Супер си е новия форум....има много приятни опции и гъдели....от детайлно сравняване на новия със сегашния форум ( това го има тук пък го няма там и обратно ) няма никакво сми, нещо повече - добре е че има разлики инак всичкия софт щеше да е еднакъв...а това би било изключително тъпо не мислите ли?...няма софт без бъгове, новия форум не изключение от това правило, но има бъгове, които си заслужават труда да се коригират и такива които не...затова нека не плачем за едната шпация повече между малкото и голямото име...важното е форума да е стабилен и да не се потдава на опити за административен достъп.

<font color="blue">добавено - Биби, когато се направи нещо хубаво и добро още повече безплатно за потребителите - овациите и похвалите са задължителни. От друга страна нека критиките бъдат умерени, преценени и проверени, щото мисля, че сама ще се съгласиш, че в първосигналната ти реакция ( твой пост 1 по темата, където в последствие сама си задраскала 7 от 8-те забележки ) няма нищо креативно или носещо полезна информация действие...Аз на това му викам професионално изкривяване, недостатък който и самия аз притежавам...за съжаление....това, често убива удоволствието...нека гледаме положителното :-)) Царя го каза...</font id="blue">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 15 12311 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. нов форум
    От zoro във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 5
    Последно: 12-08-05, 10:12
  2. Форум
    От XempireX във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 28-05-04, 23:55
  3. SetCom.BG ФОРУМ /hacked/ /ama malko samo/
    От LordOfEvil във форум За Форума
    Отговори: 13
    Последно: 27-06-03, 10:55
  4. Нов форум
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 91
    Последно: 26-03-03, 17:45
  5. Форум....
    От Prometey във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 13-03-03, 21:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе