Резултати от 1 до 13 от общо 13

Torrent тракер към форума?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Torrent тракер към форума?

От доста време си задавам този въпрос - възможно ли е да се пусне torrent тракер към форума? Нямам представа какво би коствало като ресурси и инвестиции ( хардуер, софтуер, поддръжка....), но ми се струва , че би било изключително удобно за всички потребители. Особено след като ограничиха качването по свободните сървари. Естествено, може да се направи така, че не всеки да може да качва какво ли не, но това са подробности които се уточняват "в движение". Така мисля ще могат да се споделят доста полезни неща и в същото време няма да е необходимо място на сървара на Сетком или на някой от свободните сървари.

2.  

3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Re: Torrent тракер към форума?

Добра идея! Дано има техническа възможност и желание у ръководните органи за пускането на такова чудо

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от Ско
    Добра идея! Дано има техническа възможност и желание у ръководните органи
    от един ръководен орган то зависи от един човек

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Аз също съм "за" това начинание. Бих могъл да кача доста полезни и безплатни нещица тук...

6. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Разбира се ще има разходи...имам някаква идея...примерно може да стане така...Крис да обяви разходите за закупуване на...например на система с 1ТБ дисково пространство ....+ други разходи ( мрежа, поддръжка и т.н. ) струва толкова толкова годишно...една част за форумен тракер...останалата... разделена на порции по 10мб/цена...и всеки който иска да си купи...дисково пространство...и да си хоства неща...така разходите ще се поемат споделено...

edit// нямах предвид само торент

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

1TB за торент тракър ?

А така "Сетком" се свързва с разпространение на евентуално нелецензирано съдържание ....

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

фрии сървер или торент тракер? какви терабайти, какви качвания???

10. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Торент сървър е абсолютно безсмислено. Но едно DC може и да е интересна добавка към форума. Още повече, че и за чат може да се ползва. А и едва ли ще е проблем да го вържа към базата на форума и да се ползват съществуващите име и парола за достъп.

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

идеята ми е минавала и на мен, но нали се сещате, че има сума ти хора, които все още са на трафик. а и като прибавим бтк-арите (и моя милост в това число), които могат да seed-ват с 5кб/с, кръгът от ефективните seeders ще се свие доста
    вярно, независими ще сме от free hosting-ите, но те са 24/7, а ние не сме длъжни да сме

но истината е, че не виждам нищо лошо в това да се спретне един tracker или hub. разбира се само за да си препращаме снимките от събиранията! нищо друго! обещаваме!

12. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Какво стана с тракера бре?

13. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Работи си -> bt.slero.org
    След като се регистрираш пиши PM на Slero, за да ти активира акаунта. За съжаление няма особена активност и се сийдват интересни неща, но за кратко. Аз обикновено набавям разни големи програми от външни сайтове и ги качвам там. Освен това има някакъв срок на съществуване на торентите, след който те автоматично се изтриват... ще помоля Слеро да го премахне ако е възможно

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

да бе ама мене не щя да ме активира

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Абе нещо не е наред с този тракер. Ще погледна това, за което е писал @Cko... и аз го забелязах. А с активацията също има нещо прецакано. Май трябва да си поиграя повечко, ама като остане време, дано е скоро.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. ПРЕМЕСТЕНО: Търся покана за HD torrent тракер
    От Vanquished във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 0
    Последно: 19-06-11, 17:17
  2. Търся покана за HD torrent тракер
    От zaks във форум Музика, филми и театър
    Последно: 19-06-11, 16:52
  3. Победа на тракер в съда
    От dedis във форум Коментирай новина
    Последно: 04-02-10, 18:19
  4. 2 въпроса за torrent...
    От shutdawn във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 29-03-07, 13:45
  5. Torrent Search 4.8
    От tankia във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 15-07-06, 02:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе