На един и същи собственик са, писах му да ме изтрие от спам листата (м/у другото и моя е-майл е скрит, подозирам че са гепили списъка когато хакваха форума преди време )Първоначално публикувано от pimpirlit
На един и същи собственик са, писах му да ме изтрие от спам листата (м/у другото и моя е-майл е скрит, подозирам че са гепили списъка когато хакваха форума преди време )Първоначално публикувано от pimpirlit
Аз съм обиден, защо на мен не ми пращат спам?
Хм....пощата ми е скрита, но пък регистрацията ми е доста отдавна, така че ако е свързано с хакването на форума би трябвало и аз да получавам..... а аз такива писма нямам.
може спам-филтъра ти да ги реже, моята поща е в Hotmail и те прилежно си седят в Junk Mail, но все пак ги има.Първоначално публикувано от Pat
@fanta orange, какво значение има че е било преди 6 месеца, сега тез 'умньовци' са решили да поспамят.
Моята е в яху:
Никога не гледам какво има вътре - но за идеята ще следя известно време да видя дали има такиваBulk
SpamGuard is ON: [Edit Settings - What's This?]
With SpamGuard turned on, Yahoo! Mail will deliver suspected spam to this folder and delete them after one week.