Да , форума трябва да е широко скроен , какъвто м/у другото е и в момента. Лошо няма.
Да , форума трябва да е широко скроен , какъвто м/у другото е и в момента. Лошо няма.
Изказване от админ.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Какво чакаме.... например убедителна причина за необходимостта от такъв подфорум. Дотук виждам 5 човека, които нямат против да участват в такъв подфорум, недостатъчно според мен.
Aз подкрепям идеята за такъв раздел !
Има раздели за тостери, а за автомобили - не (още)....
Aз съм за .Действително има форуми за различните марки отдавна. Имам много инфо. Но тука в кратки постове без обиди към марки , фирми може да си помагаме. Всеки според според неговите предпочитания.
Активен съм в : http://vwclub-bg.org/[url=http://[/url] и
естествено в: http://www.clubalfaromeo.com/forum/index.php]] и
Колкото мога ще помагам със съвети.
В процес на развод сме с белисимата 155 ца , но ми се налага да имам товарно магаре и то единствено само В4 ADY e и с голямо прискърбие мога да се примиря и с ABF ~
Ами като има и неориентирани ми се налага да помагам и на разни Сеати
АЕЕ германски мотор с италианско сърце
ТО до тук се вижда че форума изцяло се преструктурира от Ит в Битово-Климтичен.
Ще помоля всеки който му е присърце такъв подфорум , просто да пише.
Фанта - не искам да те пробвма кога се шегуваш и кога не . Просто незнаеш как да покажеш че се шегуваш и много често твоите шеги се приемат за нападки.
Аз продължавам да стоя зад думите си.( знаеш за какво говоря )
Eee, мисля, че поне 95 % от съфорумците имат собствен автомобил и съответно малко или много имат своите проблеми с него предвид нивото на сервизна поддръжка у нас, а и голяма част от нас са хора, които мислят, че доста неща могат да направят със собствените си ръце, ако намерят време извън основната си заетост. А и само съвет къде и към кого да се обърнеш при проблем може да помогне много.Първоначално публикувано от КрИс
А и също така мисля, че едва ли 95 % от съфорумците имат климатици вкъщи (аз напр. нямам, имам само в офиса), ама я вижте какви писаници само за климатици се пишат ежедневно...
а що се отнася до визията ми за такъв подфорум - напълно споделям мнението на Tommorow
Първоначално публикувано от Tommorow
Нали знаете - ако всеки от нас сподели по една идея - всеки ще има всички идеи (като храна за размисъл де... ).
А иначе по принцип съм привърженик на закона на Пърнел:
"Ако не знаеш какво правиш - плати на някой, който знае"
пак ме разбираш грешно.
Не искам да потискам някой да покаже знания , още повече когато греша.
Явно съм със статус "Цербер" тук, за което искам да помоля всички да ме извинят.
Не искам да съм пречка на никой и за това ще взема нужните мерки.
Сега да се насочим към Темата. Благодаря !!!
понеже и темата не е конкретна, а по-скоро дъра-бъравска, затова и мистериозно не изчезнаха мексиканско-сериалските изяснявания на отношения
ха със здраве
Разделът за тютюн изглежда не оправдава очакванията, затова смятам че е ред да дадем шанс на един раздел за автомобили. Всеки има поне по един, така че активността е гарантирана.Първоначално публикувано от КрИс
Разделът Тютюн е вътрешнофирмена приумица и не подлежи на общодържавно обсъждане.
За разлика от раздел автомобили. Продължавам да се съмнявам в смислеността на евентуален нов раздел за таратайки - малко повече активност...
@Kris :
Черен Списък                 - 247 Публикации    26 Теми
Програмиране                 - 908 Публикации   186 Теми
Поддръжка                     - 319 Публикации    58 Теми
Хоби и свободно време     - 420 Публикации    24 Теми
Продава, Телефони         - 257 Публикации   124 Теми
Електро, ВиК инсталации  - 682 Публикации    40 Теми
И тук темите съхнат , но както и да е !
Таратайка може да наре4еш старата ми кола
Въпросът е решен - ТЕмата е за боклука
Благодаря на всички !
Няма сми от други мнения.
@Mr.TECHNO:
Аксиома 1: Всяка линия, която не е успоредна на партийната линия, е крива линия.