Не разбрах къде се връзвам Фори? Съгласих че няма сми от такъв и помоилих да се махне темата!
коментара с постовете бе да покажа малко статистика на Крис, нищо повече.
ПП
Темата става тип Дъра бъра. Явно е и колко ще се развие този фору%
Не разбрах къде се връзвам Фори? Съгласих че няма сми от такъв и помоилих да се махне темата!
коментара с постовете бе да покажа малко статистика на Крис, нищо повече.
ПП
Темата става тип Дъра бъра. Явно е и колко ще се развие този фору%
Супер. Когато пуснат под-форума драсни на ICQ да пусна тема как грайфера на гуменетките трябва да е минимум 10мм по закон
СПАМ
Уфффф, тоя форум съвсем се лудна !
Край на СПАМ !
Сега сериозно! Аз съм против създаването на раздела.
Карам Форд (да и се чувствам горд с него , понеже от 4 години съвместно съжителство не ме е предал нито веднъж). Ако ми потрябва инфо , последното място където ще го търся е , в IT форум. Сигурен съм , че за всяка една марка автомобили в родното интернет пространство има и подобаващ форум насочен точно към определената марка, където информацията няма да е от типа "Абе не знам за твоята каляска ама при моята е .....", а най-добре в някой сервиз при хора които знаят какво правят.
Малко разнообразие? Ами добре, тези климатици съвсем ги намразих!
Атанасе, айде чакаме подфоруме бе ...
За другите изявили се: аз казвам че по закон минималния грайфер на гума трябва да е 1.6мм (или до 2 някаде), Mr.TECHNO казва че е 10мм .... кой е прав
Насе, пия Стела
Какво спорите, ами не отворите Правилника за прилагане на Закона за движение по пътищата?Първоначално публикувано от CrossBlade
където в
много ясно е указано:Глава втора
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПЪТНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:
Даже не са оставили място за тълкуванеал. 9. по колелата и гумите:
а) гумата не съответства по размер, налягане, допустимо натоварване и скорост на марката и модела на моторното превозно средство;
б) гумата има разкъсвания;
в) джантата е повредена или деформирана, липсва или е повреден елемент за закрепване на джантата към главината на колелото;
г) дълбочината на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и на мотоциклетите е по-малка от 1,6 мм;
д) има вулканизирани или регенерирани предни гуми;
е) не са балансирани колелата на лекия автомобил;
off Topic
Колеги тук обсъждаме нуждата от нов подфорум.
Въпросът за гумите ще го спорим като имаме вече къде . Това за 10мм го казах защото го чух по медия 4е ще се гони вече графери от по сантиметър
1,6мм грайфер е гума за мъгла !
@Фанта , какво като Берк има Жигула . Важното е че разбира . @Darkrose също бе с жигула, ама за една година мина през пасат и мерцедес !!!
Подкрепям, но не автомобили и тюнинг, а само автомобили - поддръжка, съвети, разглеждане на реални проблеми. Тюнинга предполага мерене на пишки и...кесия, защото за да правиш тюнинг трябва да имаш доста стрингс - луйдори, гвинеи, боливански рупии и т.н. Както и ужасно много свободно време и мерак. Също така две леви ръце не се котират в това занимание. Все неща, които единици могат да се похвалят че имат и от там нешата се израждат.
Нека е за автомобили общо казано.Тунинга също е част от колите и мисля че мястото му е точно в раздела,всяко нещо си има фенове.В смисъл не виждам причина ако има интерес да се спира,ако вие виждате кажете.
Някакви претенции за модераторите , друг има ли ?
Лично според мен Краси и Bekr са най-подходящи.
Ако има други кандидатури - моля да бъдат дадени .
Подкрепям идеята, въпреки че по-запалените фенове на автомобилите са 100% форумци и във форумите на съответната марка коли ...
Аз благодаря за гласуваното доверие, ама напоследък не съм много-много в час с форума, така че... Не съм убеден, че ще оправдая "модераторските" очаквания.
Иначе - идеята за такава секция е много добра - не веднъж и два пъти сме дискутирали подобни теми, и то на доста високо равнище...
То и аз съм регистриран в Лададжийския форум, ама като гледам там какви лапета пишат и какво пишат -Първоначално публикувано от prt
На това му се вика - Бягане от отговорност !!!Първоначално публикувано от BerkStock
Макар и да не се разбираме с теб , си човек който има нещо в главата сис и си достатъчно интелигентен за да усмириш всеки спор .
Ето затова те предложих.