Тези линкове си ги има - кликни на иконата на съответния форум, който те интересува /иконата най-вляво - пред името на форума/ - там е директен линк към това, което искаш?Първоначално публикувано от deian
Тези линкове си ги има - кликни на иконата на съответния форум, който те интересува /иконата най-вляво - пред името на форума/ - там е директен линк към това, което искаш?Първоначално публикувано от deian
Ох, да... усетих се аз Благодаря! Пак съм щастлив Сеткомец.
Пак съм аз Май това:
http://forum.setcom.bg/index.php?act...ead;board=60.0
не показва ако има непрочетени мнения в подфорумите, а само в форума, за който е линка.
На теория за да не го пишете ръчно освен линка непрочетени да ви добавя още два...? Непрочетени от климатици и непрочетени на останалото без климатици?
ПС - Това с добавянето не го мисля сериозно към момента, по-скоро се заяждам .
.... важното е че се работи по въпроса.... толкова съм чакал , ще почакам още малко
Да, това е вариант. Щом работи така, добавям го в bookmarks и нямаш повече искания от менПървоначално публикувано от КрИс
аз пак по Enterprice темата - в раздел "Изтрити теми" скинът си работи- незнам как и защо.
при мен работи без грешка под FireFoxПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
доста хора сме с firefox.
Интересно е че не се показва в менюто на профила да си го избереш.
Е, последно - към настоящия момент има ли начин да изключа въобще нещо, свързано с климатици, или не?
За кой ли път се втрещих, след като "Непрочетени публикации"ми върна резултати САМО от отопление и климатици... Аман!
Това вече липсва в настройките.Първоначално публикувано от КрИс
Може в базата да са запазени данните кой какво е избрал, но и самата функционалност не действа.
Забелязали ли сте го, временно ли е и какво да очакваме?
Филтрирането в RSS-а си работи, така че взех да се чудя не може ли лесно да се взаимства неговата логика и в "Непрочетени"?
Да, в новия облик липсва. Имам доста задължения тази седмица, като се поосвободя малко ще погледна какво мога да направя.
Помисили да ми дадеш правата ,но без да се изписва -модератор.Първоначално публикувано от КрИс
Ще се огранича само в редактиране на старите си постове.
Чудно ми е как преди 10 дена можех да ги редактирам /без да имам правата както казваш/