ип-то ти е друго.
Просто след като се логнеш не трябва да пишеш до 1 мин. както и след последен пост.
ип-то ти е друго.
Просто след като се логнеш не трябва да пишеш до 1 мин. както и след последен пост.
Eй тотално сте го объркали и осерали с извинение този форум, в сравнение с миналата седмица! И всеки втори пост е пуснат от всезнаещ модератор! Модераторите май са повече от другите регистрирани?!?!
Съжелявам защо си направих труда и изгубих времето да се регистрирам!!!
Потвърждавам за съобщението и недопускането понякога да се пише. Имал съм го и при Multi-LAN и при Cores.
Проблема обаче го има от стария форум а не е от сега. Всъщност за сега с новия форум не съм го получавал.
Ами... може да се получи, ако от IP-то, което ползваш влиза повече от един потребител?
Ами на този въпрос не мога да ти отговоря. При стария доставчик се водеше реално-статично каквото и да значи това.
При новия не съм се интересувал но нещата явно са зле понеже забелязвам че доста хора не могат да теглят от мен.
"Последната публикация от вашето IP беше преди 60 секунди. Моля опитайте отново."
Бъг на форума. Това редовно излиза. Системата регистрира опита ти да постнеш нещо, но не го изкарва на форума, а при последващ опит ти казва че вече си го направил.
ЗНАЧИ. Излизаш от форума, после влизаш отново с име и парола, и на нова страница на същия раздел постваш текста отново и нямаш описания проблем.
.