Правя допълнителни настройки на правата на отделните потребители по групи и е възможно нещо да се е омазало или да се омаже в близките дни.
Тук е мястото, където можете да се оплачете ако нещо не работи както трябва в близките няколко седмици.
Правя допълнителни настройки на правата на отделните потребители по групи и е възможно нещо да се е омазало или да се омаже в близките дни.
Тук е мястото, където можете да се оплачете ако нещо не работи както трябва в близките няколко седмици.
абе то не е отсега, но аз не виждам IP-тата на редовите грънтове
Да знаете, че дава същата грешка като вчера.При опит за влизане в темата "Избор на климатик" дава същата грешка като вчера.
И при мен е така и забелязах кога става - при опит да кача jpeg снимка към отговора си !?!Първоначално публикувано от justify
Сега в момента пак съм зациклил.
Потвърждавам.Първоначално публикувано от justify
Проблемът с тазио тема за избор на климатици не е свързан с правата на групите.
И първия път и сега, се появява неизяснен проблем при пост на bat_Valio.
Сега е оправено - ще те помоля да не качваш пак тази картинка, при която ти е дало грешка.
Не си само тиПървоначално публикувано от FearMe
Съжалявам, не виждам причина да не го виждате. Някакъв бъг.Първоначално публикувано от stenly
Ако не се вижда - от бан листа се вижда...
Bat_VALIO да вземеш да си преинсталираш компютъра, че си като ЧЕРНИЯ ЛОРД-МОРГОТ(от Властелина на пръстените) като се появиш у форума.В която тема стъпиш след теб нищо не никне
Вземи се в ръце, стига си "ръсил" баблюги и си призовавал тъмните сили ...
Заявладя темата/средната форумна земя- "избор на климатик" и сега никой освен теб не може да "стъпи там"-всичко е изгорено с огън и жупел, а каквото е останало повяхва още като стъпиш ...