ПП - Можете да смените стила с тъмния пак.
Kris
Вдигни лимита от брой символи на пост от 62,000(сега) на поне 80,000 - за да попълня таблиците докрай, и да направя вариант на български
К, ще гледам да вдигна утре, че съм само с телефон в момента
Пак...иконите на социалните мрежи са преместени в първият(най-горният) пост на страницата.
До 20.6, после ще е стандартния скин.
абе не че ми работа, но тук ли трябва да ги решавате такива въпроси? Няма ли лични, за вас, или служебен?
Прав си, извинявам се - почистено е.
Предложението ми да се добави емотикона също е зачистено.
Надявам се става въпрос за грешка.
Идеята на тази емотикона, не е да я приписваш на други, а да можеш да я добавиш след някоя собствена пресилена (или измислена) фукня. Поне аз така я тълкувам емотиконата.
Пък и вече съм я ползвал - мисля, че два пъти.
А дори и да я употребиш към чужд пост, то тя по-скоро означава "дали не послъгваш, дали не се поувлече ?", а не "ти си лъжец !".
Има ли някакъв начин в климатичният раздел на форума да съществуват теми или постове като
"Black Friday оферти"
"Изгодни промоционални оферти......"
така, че хем да не изглежда като реклама с директен линк или подобно, хем четящите да знаят от къде идват.
Нещо ми убягва.
Предварително Благодаря.
Поздрави,
Нормално е по време на подобни големи разпродажби да има такава тема - отделена в отделна е най-добре.
Но ми се струва адекватно само за БФ, не постоянно, защото ще започне масова автореклама иначе
Ето - заповядай тема
Благодаря.
Хитачито за което бях дал линк не е "Black Friday оферта", но е наистина с доста изгодна пакетна цена. Е, малко с ограничение е, че всеки не може да се възползва.
В кой раздел да пусна тема за часовници?
Може да бъде подфорум с теми по марки