Like системата следва да е възстановена.
Малко странно, едва като вкарам мишката в полето на мнението се показва бутончето? Не съм сигурен как беше преди, но май си стоеше непрекъснато. С лисицата съм
Ами, то е дори по-удобно, според мен. А не помня как беше преди, но сега тези неща работят и в Tapatalk.
като нов във форума да попитам на каква база се изчисляват активните потребители? от няколко месеца гледам че има 1100, а тука мнение изразяват не повече от 20 максимум 30 потребителя и би следвало това да са активните потребители.
Напълно нормално - сега сме в мъртъв период за климатици, отопление и охлаждане и извън обичайното време за покупки и прИмоции на други битови уреди. Повечето хора също осъзнават в някаква степен, че ремонт по форуми трудно ще стане, а и "майсторите" са все повече кът или не виждат смисъл да си губят времето. А и формата "форум" изглежда е в етап на западане за сметка на социални мрежи, където или няма никаква модерация (най-често и се вихрят тролски ферми и мошеници) или се блокират всички.
На никой ли не му прави впечатление, че от доста време неоторизирано се ползват стари, вероятно неактивни, профили на колеги?
Писна ми да срещам заглавия от сорта на: https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...await-you.html
Още една тема, по същият метод:
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...eaway-you.html
За ботовете и "AI" въобще мълча.
Явно форумът е хакнат.
Няма ли начин да се защитят потребителите и личната им информация?
В един друг технически форум в една от темите беше обяснено точно какво се случва. Обаче не се сетих да запомня линка към темата.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 15-05-24 в 20:37.
Причините може да са много - използване на тривиални пароли, хакнати мейлове на потребители, хакната някога база на форума. Не са ми ясни, странна е подборката на акаунти ако става въпрос за хакната база на форума, по-скоро друга би следвало да е причината, но реално това няма значение.
Решенията са трудни. Каквото може - прави се.
Ако на теб ти е писнало да виждаш подобни теми, на тези, които трябва да ги трият за да не ги виждаш често им е писнало още повече.
Като цяло, полза от поста ти има, взети са малко по-драстични мерки, дали са удачни... ще се види.
Тапатолк отново не вижда форума.
Пише, че трябва да работи
https://img.netpeak.net/kod/1733215609634.jpg
Но,.. не работи
@kod,
Имам предложение - да се направи самостоятелна тема, раздел, подфорум за "великия" румънски търгаш emag.
Поради факта, че неговите клиенти и фенове явно има много какво да "споделят" помежду си.
Останалите потребители на форума не мисля, че са длъжни да четат всичко, което се случва в реално време с техните доставки, куриери и прочие.
При това в няколко теми едновременно, макар и за различни стоки.
Разбира се, това може да изглежда като фаворизиране на определена фирма.
Обаче по непонятни за мен причини тук преобладават, да не напиша практически са повсеместни препратки към emag.
Пиша от свое име и не ангарижам с мението си нито един от останалите форумни членове!
В какъвто грях ме обвиниха днес в темата за промоциите.
Не виждам как може да се осъществи.
Тема можеш да направиш, няма лошо. Вече кой ще пише в нея и кой ще избере да пише в друга е отделен въпрос...
Разделението на форума е по тип техника - климатици, телевизори, лаптопи, а не по това кой ги продава
Кой е продавачът според мен на никой не му дреме особено, търси се най-добрата цена, прилично обслужване и гараниця. И много често, най-добрата комбинация е в Емаг, тук не става въпрос за харесване и фаворити, а за реалности.
Ако това не ти харесва и имаш нещо лично против тоя търговец, винаги можеш да помогнеш като дадеш препратка към същия продукт при друг търговец с по-добра цена?