От няколко дни се бъгна достъпа до форума през Tapatalk.
От няколко дни се бъгна достъпа до форума през Tapatalk.
Много стар Tapatalk (6.4.3, не понасям по-новите) - работи безпроблемно.
Да, отново работи и при мен.
Какво се счупи, че я няма тъмната тема?
Банера да си спра адс килъра е супер дразнещ и едвам го изтрайвам, но разбирам причините за появата му (друг е въпроса, че не можах да изтърпя и един ден след изключване и заливането с реклами)... ама бЕлото трудно бих изтърпял
Ще чакаме Крис да оправи нещата...
Нищо не се е счупило.
Просто се върви към една тема за десктоп и една мобилна.
Стара платформа, все повече нови изисквания, няма логика да има повече.
По отношение на банер за спиране на нелегални софтуери, променящи страниците - не го разбирам. Той се задейства само, когато види нереден софтуер. Не ползвай подобни глупости и няма да излиза
ПП - Банера не е нов, от години е така, просто черната тема беше не Ок спрямо модерните регулации.
Пуснатия Тапатолк, и той няма да изкара дълго. Не отговаря на куп ГДРП регулации в този си вид, за съжаление, и той, и черни теми по-добре да ги няма отколкото да се нарушава закона.
Държавата го прави за вас - пази ви.. и аз не знам от какво. Ако не ви допада - на нея се сърдете, моите сили стигат едвам да държа една десктоп и една мобилна версия така, както я искат.
Поне флат варианта не може ли да се пусне?
Всеки допълнителен вариант изисква допълнителна поддръжка и правене на куп неща за ГДРП съвместимост.
Не знам как да го кажа по-ясно - максимума, който мога да направя към момента е да се опитвам да поддържам по 1 десктоп и мобилна версия, да трия по 50+ спама, които се публикуват дневно за да не ви дразнят и да не пускам масовите на всички други страници реклами на бетинг компании.
Разбирам. Благодаря за разяснението.
Имам идея, трябва да проуча.
Ако мога да настроя дадена тема да е достъпна само за дадена група потребители, то може да си направим тайно черно братство, което да ползва черна тема, която не е максимално гдрп съвместима.
Но... трябва да проуча
Трябва да е налична в някакъв вариант, с всички забележки, които имаше досега.
И аз да изрева, Върнете тъмната тема . След толкова години туй бялото много дразни.
Никакви граници нямаш...
То бива толериране и ненаказване на напълно безполезен участник, но... все някога чашата прелива.
mod. edit
Благодаря за тъмната тема!
Какво стана с мобилната версия на форума?
Има някакви промени и цари пълен безпорядък.
Само при мен ли е така като вляза през телефона?