Резултати от 1 до 11 от общо 11

За дължината на заглавията ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Докато пиша заглавия на нови теми и разсъждавайки как да ги формулирам установих , че за да е по-добре и точно формулирана темата и да става ясно от пръв поглед и прочит , за какво е , е необходимо (поне според мен) да се увеличи (ако е вазможно) дължината на заглавията !

Ще се пести много време [:D] !

П.С. Да питам още нещо [] , какво е :::А::: ? Разбрах , че ::М:: е модератор ! []

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2001

:::A::: comes from Administrator... ;o)

4. Тук е от
    May 2003

a kva e razlkikata ot administrator i moderator da pitam az?

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Не мисля, че е толкова важно да се знае каква е разликата...

6. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Разлика няма - КрИс е баш началника, ние сме "подчинени".

Важното е да гърбим Вас юзърите и да се правим на властоимащи, че да се плашите от нас и да ни боготворите [:D][:D][:D]

Та по този начин се стремим, всички да са доволни и да се лее бирата )

P.S. Колкто до заглавита на темите - ми те са си достатъчно дълги, само дето някой хора не се сещат, че трябва освен дълги да имат и някакъв смисъл

P.S. 2 - LudZaVrazvane - евала пич, почна на кирилица, пишеш правилно, бравос, имаш една бира от мене и без туй сме съседи []

7. Member
    Тук е от
    Oct 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Разлика няма - КрИс е баш началника, ние сме "подчинени".

Важното е да гърбим Вас юзърите и да се правим на властоимащи, че да се плашите от нас и да ни боготворите [:D][:D][:D]

Та по този начин се стремим, всички да са доволни и да се лее бирата )

P.S. Колкто до заглавита на темите - ми те са си достатъчно дълги, само дето някой хора не се сещат, че трябва освен дълги да имат и някакъв смисъл

P.S. 2 - LudZaVrazvane - евала пич, почна на кирилица, пишеш правилно, бравос, имаш една бира от мене и без туй сме съседи []

<div align="right">оргинално мнение на Кайсо</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

1. Означава ли , че КрИс плаща заплатите (ако има такива) ? Питам , за да знам , кой ще плаща бирата !!! :-))) . []

2. Казах , че докато мисля , установих , че няма място :-))) ! Но като неможе , здраве да е ! [^]

3. Кайсо , да знаеш , че всеки път , като натискам Ctrl се сещам за теб и те :-) боготворя :-) !!! А една бира няма да стигне , ама въобще ! [:D][:D][:D]

Под съседи разбираш , Варна или нещо по конкретно ??? [?]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Кайсо то и аз пиша на кирилица -за мен няма ли бира.

А пък като се спомена бира нямате ли желание за сбирка на форума?

10. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Абе май към сбирка отиват нещата )

Айде, скоро ша организирам всички Варненци, че и от околностите даже

11. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<font size="2"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="yellow"><font size="2">a kva e razlkikata ot administrator i moderator da pitam az?

<div align="right">оргинално мнение на koceto</font id="size2"></font id="yellow">
    </div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"></font id="size2">------------------------

Администратора е генерал с армия състояща се от модератори. Най-големи права (неограничени) имат администраторите. Модераторите са с орязани (ограничени) права. Ако някой модератор вбеси някой юзер, то той (юзера) може да се оплаче на Администратора и съответно да се получи или не правораздаване ... [].

Най-добе, но и най-безправни са юзерите [:D]. Не носят същественна отговорност и могат по желание да се излагат или не колкото си искат (почти). Докато Модераторите са длъжни да си пазят "авторитета". На всеки има кой, да му се смее (според заслугите). Издънки се случват често от време на време (няма да давам примери (умишлено)). Надявам се, че имате чувство за хумор. []

12. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Дай бе, дай некой пример да се посмеем дружно.(аз лично хия не се и притеснявам) [:D][:D][:D]

Никой не е защитен от грешки ...

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Aдмина - GOD

Модератора - Херувим

user - ите (зависи къде щете - кеф ви в рая, кеф ви в ада - според заслугите им и желанието на всезнаещите, всеможещите и всевиждащите по - горе)

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Fujitsu General ASYA12LGC - относно дължината на тръбния път
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 74
    Последно: 02-07-09, 21:53
  2. Отговори: 2
    Последно: 13-09-08, 10:35
  3. За дължината на тръбния път
    От dragozow във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 37
    Последно: 13-07-07, 18:39
  4. Въпрос за дължината на кабела за TVOUT
    От batco във форум Общ - хардуер
    Отговори: 14
    Последно: 11-02-05, 13:17
  5. За заглавията на темите
    От Slero във форум За Форума
    Отговори: 3
    Последно: 25-05-03, 00:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе