Получих вече 2 еднотипни ЛС, че уж съм бил навътре в темата и да съм си дал мнението към различни стоки и дадени линкове към тях. Стандартен начин да цъкнеш и разгледаш съответните предложения.
Получих вече 2 еднотипни ЛС, че уж съм бил навътре в темата и да съм си дал мнението към различни стоки и дадени линкове към тях. Стандартен начин да цъкнеш и разгледаш съответните предложения.
Напиши името на юзъра, че и на мен ми пишат, да видим дали е същото.
Не винаги е така! И на мен ми се е случвало. Това са хора, които или се срамуват по някакъв начин да не се изложат във форума, или не искат въпроса им да се превръща в "дъвка" на дежурните специалисти по всичкология или твоите мнения са им направили добро впечатление и държат именно ти да им дадеш акъл
Дай име на юзер ако искаш да го прегледам. Или ги игнорирай, не знам как да помогна.
И аз получавам понякога.
Изтрих ги преди да напиша темата. И двете бяха в един и същи стил - "видях, че си навътре в материята, може ли да дадеш експертно мнение за "еди какъв си линк". Той е такъв и такъв и за него се говори нещо си". Първото не помня вече за какво точно беше, не му обърнах внимание и бързо го изтрих, защото никога не съм се изявявал по съответната тема. Второто беше май за няколко модела слушалки. За него вече се замислих, заради близкия стил и пак нямах нищо общо с темата. Не се оплаквам. Просто ми беше интересно дали само аз съм получавал такива.
Има...
Даже като нищо са колеги от SEO отдела на фирмата, в която работя
Трябва да поразпитам на кой и какви заявки за линкбилдинг пускат.
От Lightpower
Нямам спомен да съм писал по такива теми.Здpaвeй ĸoлeгa
Bидяx чe cи дocтa нaвътpe c тexниĸaтa, a тъĸмo чeтяx peвютa зa cлyшaлĸи ЅtееlЅеrіеѕ Аrсtіѕ 7 2019 Еdіtіоn (314лв нaмepиx) и cъщo тaĸa зa Rаzеr ВlасkЅhаrk V2 Wіrеd вepcиятa (170lлв). Щe ги изпoлзвaм зa гeйминг нa ĸoнзoлитe и дъpжa нa cъpayндa зa дoбъp іmmеrѕіоn в игpaтa. Имa и дpyги пpeдлoжeниe, ĸoитo имaт cъщo дoбpи peвютa ĸaтo Соrѕаіr Vіrtuоѕо Wіrеlеѕѕ ЅЕ, ЅtееlЅеrіеѕ Аrсtіѕ 9Х,Rаzеr Nаrі Ultіmаtе, нo пo-cĸopo миcля чe oт пъpвитe двa мoдeлa ca нaй-oптимaлни ĸaтo пapи-ĸaчecтвo-gаmе ехреrіеnсе. Kaĸвo ти e eĸcпepтнoтo мнeниe?
Πoздpaви,
Caшeтo
Ми кво да го правя....
Смених му паролата...
Ако е краден акаунт, няма да има мейла с който се е регистрирал и няма да може да я поднови. Друго не се сещам. Не мога да го баннна за лични съобщения баси.
И на мен ми се е случвало ...честно казано не мога да ги определя като спам ...по-скоро различни потребители са ме питали подобни неща за услуги или хардуер който ги интересува.