Пълно е с хора със счупени аватари... вземете си ги оправете!
Има от доста време възможност да се прати аватара на SETCOM за да няма проблеми с хостинги като DATA.BG
Ако не виждате нечий аватар пишете ТУК:
::
Phoebe
Пълно е с хора със счупени аватари... вземете си ги оправете!
Има от доста време възможност да се прати аватара на SETCOM за да няма проблеми с хостинги като DATA.BG
Ако не виждате нечий аватар пишете ТУК:
::
Phoebe
Абе дай да измилиме ние, някакъв по юзър френдли интерфейс за тея аватари, че и аз се обърквам ....
Не може всеки да има възможност да ползва и чуждите аватари
Не знам дали аз не съм видял, обаче не виждам начин да се качи аватар от HDD-то... Тъпичко ми се струва да може да се качват само с URL...
gkirev правилно си видял.
Ти постоянно ли си държиш включена машинката. Аз поне от време на време я изключвам.
Предполагам, че ме разбираш защо ти задавам този риторичен въпрос.
При условие, че макар и рядко изключваш компа няма как аватара ти да е на HDD и да е видим в този момент, тъй като ти няма да си availible в него момент.
Ако искаш да кажеш, че някъде /пак URL/ трябва да има място където да се пазят всички аватари след upload от твоя HDD съм съгласен, но там въпроса опира до ресурс. Така че пак се връщаме на URL варианта, само че кой където намери възможност.
[]
Много са прави Кайсо и DK, нещо при аватарите интерфейса не работи както трябва. В момента [когато редактираш профила си] в аватар листа 80% от аватарите са с broken links и затова не се виждат. Кайсо ти не можеш ли да редактираш и да махнeш препратките, които са написани там и съответно да не се виждат "аватарите" които не водят никъде. Отделно от това не мисля, че там е мястото за аватари, които вече се използват. Не помня как качих и моя там. Вероятно е станало автоматично, въпреки че моя вече е при мен, а не там където го намерих и му зададох линк.
Нека слагаме там неизползвани pics, които могат да се избират от новите юзъри, като се вземе предвид възможността при избор на аватара от някой юзър той автоматично да се изтрива от наличните свободни аватари или по точно да го прехвърля при използваните.
Отделно да има място, където ще се виждат използваните в момента аватари. По този начин ще избегнем недоразумения като с аватара на FearMe, пък и с твоя Кайсо [!] ако човека вече не го е сменил, както мисля, че е редно.
Имах предвид от HDD да се качват на сървъра на SetCom...Едва ли ще отнеме чак толкова място, или???
и си ги направете 64х64, а не 238ь564 и да се мачкат принудително...
Абе това да ви е проблема с линковете... Ако ви толкова до това.. ми ги пратете на мен по email-a ще ви ги субмитна после само да си ги изберете от списъка...
Не те разбирам DK ...
В момента някои от аватарите са описани с линкове към сайтове, които в определен момент или моменти са down и затова се окензва работата. Ако искаш да кажеш, че ще ги upload-неш някъде в Setcom, горещо те подкрепям, защото тогава няма да има проблеми с линкове към умрели сайтове, но пък тогава рискуваме всеки да слага аватар, който вече някой ползва. Ако ще си избира от upload-натите от тебе. Или пък да кажем всеки да си кръсти аватара с nick-a си за да се знае, че вече се използва. Предполагам, че nick-овете са уникални за форума. А другите pics, ако решим да upload-нем нови да бъдат примерно unused1, unused2 и т.н. Или пък, май се повтарям използваните да се виждат отделно, за да не стават грешки. Нещо такова.
<font color="teal">//offtopic
Като съм написал "окензва", че се сетих един приятел филолог и полиглот същевременно, каза, че само в българския език е възможно да сложиш три предлога пред глагола. Като пример даде инфинитива "сера". Пред него спокойно можеш да сложиш ИЗ_ПО_НА_срахме се. [Нямам предвид 30 миналия месец][:D]
//offtopic</font id="teal">
Malone идеята е всеки да си качва негови аватари и да може да избира САМО от тях като в същото време никой друг да не може да му ги пипа...