Резултати от 1 до 4 от общо 4

Коментар на някой въпроси свързани с аватарите.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Трябваха ми около 10 минути и много често споменаване на роднини за да си променя урл-то на личния си аватар. Не е предвиден никакъв вариант за редакция на настоящото урл, не е предвиден и вариант за качване на такъв.

Освен това. При събмит на нов аватар трябва да се логваш наново в профила си и да търсиш сред около 430 такива. Тъпо. Дадено е разрешение за събмитване на максимум 3 аватара, оки нямам нищо против имам си един. Но при положение че се наложи да променя УРЛ-то? Какво тогава? Разбирам че Крис почти няма време да се занимава с форума, но според мен това не е причина да пусне новата версия с недоизчистени бъгове.

P.S. Недай си боже да си влезеш в профила за да си промениш нещо. Аватара го фаща липсата....

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Е ти пък защо държиш "ръчно" да си променяш УРЛ-то?

Просто питаш или има някаква друга причина?

И за какво ти е да търсиш между 430 аватара твоя, при submit на нов такъв?

Като ти се наложи да "променяш УРЛ-то на аватара", маркираш единия от трите ти заети аватари, чекваш срещу remove натискаш remove и имаш едно свободно място.

Тогава без да редактираш УРЛ-то си [ако разбира се не искаш просто така да си редактираш] submit-ваш си новия аватар и готово.

Връщаш се в менюто, където се виждат твоите аватари [трите] маркираш си този който искаш [новия] и натискаш Change Selected Avatar.

Защо приемаш за бъг невъзможността да си редактираш ръчно УРЛ-то, след като си има друг начин за смяна на адреса на аватара?

А вариант за качване е предвиден, друг е въпроса, че вероятно ти не си го видял.

А това за ре-потвърждаването на аватара е малко несериозно.

Какво те бърка, като правиш промени по профила да натиснеш още един бутон и да си препотвърдиш аватара. Предполагам, че не си сменяш аватара всеки ден.

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Гръм да ме порази....[V]....

Е долната част на страницата доста качествено не я бях видял [B)]...

Извинявам се...

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

[]

Няма защо.

На твое разположение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 48
    Последно: 19-10-13, 17:54
  2. Въпроси свързани с монтажа
    От wils0n във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 21
    Последно: 17-09-13, 15:46
  3. Въпроси свързани със сервиза на климатици!
    От VD във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 16
    Последно: 05-08-12, 09:52
  4. Въпроси свързани с резолюция
    От sisan във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 24-02-10, 14:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе