Какво ново в тази версия:
Активни участници
Статистика
Рейтинг на теми
Рейтинг на участници
Онлайн чат
Анкети
Флаш игри
Частни съобщения
и други
Какво ново в тази версия:
Активни участници
Статистика
Рейтинг на теми
Рейтинг на участници
Онлайн чат
Анкети
Флаш игри
Частни съобщения
и други
Ами да ни е честита новата версия ... честно да си кажа старата ме кефеше повече.Тази изглежда много гола някак си ... и не можеш да се ориентираш къде какво има.Абе ша свикнем
.
КрИс, махни синята рамка на аватаритеееееееееееееееееее... :Р, моля...![]()
Добре си е, свиква се.
КрИс, няма tool tip на Private Message. Тук =>.
Ако не е трудно, му сложи. По лесно ще бъде за ориентация.
Не е добре, перфектно е. Свежичко и новичко ...страхотия)
И стария дизайн на форума си харесвах, вдъхваше някаква мистерия особено в черно, но нека има малко промяна.
Крис, това подарък за новата 2004 година ли ни е?
Ако е така .....благодарим![]()
Засега мога да кажа че PM не работи, пише че имам 1 new msg.. а в inbox няма никой...
... Май се оправи ...
Аа мноо е яко. Е това са качествени промени, а не некви звездички, дето разправят как било постно без тях).
Какво стана с олекотената версия. До вчера си работеше, а вече неще. Аз си карах не нея, не че ми е бавен нета ама по ме кефеше.
Супер, супер...радвам се че пак има лични съобщения, а и всички елементи изглеждат много добре независимо от различните жветови схеми. Браво!
Само не ми е ясно защо няма нито един аватар в галерията, а пък аз направих грешката да я отворя и да цъкам из нея и сега и моя аватар изчезна [!]
Мен мн ме кефи, повече от предния, нямам забележки ... аа вече имам :+)
бутоните не са преведени (не че е болка за умиране, но пък от естетична гледна точка, ще е уместно), предполагам, че като му дойде времето
Какво малки бе, то си е основен ремонт. Аз лично изобщо не мога да се ориентирам, нито има рамки на отделните постове, нито нищо. Всичко е накуп...УЖАС!
ЕДИТ:
Като е черно е супер!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> а не некви звездички, дето разправят как било постно без тях).
<div align="right">Originally posted by X-RAY - 02/01/2004 : 21:48:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Х-RaY това трябва да ти хареса![]()
Честно казано се хванах за главата като видях на какво е заприличал форума...
Няма как ще свикнем...има още неща да се оправят..например някой шрифтове. Надписа 'Hello,
MetalMilitia' горе вдясно предполагам ще е един от тях.