Много нови и полезни възможности - благодарности, Крис ! [8D]
Много нови и полезни възможности - благодарности, Крис ! [8D]
ooпс...
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] The field 'FORUM_MY_CONFIG.THEME_ID' cannot contain a Null value because the Required property for this field is set to True. Enter a value in this field.
/news/forum/my_edit_config.asp, line 115
то така си беше, за нищо не съм виновен
иначе останалато е страхотно! мерси за подаръка
по-хубав е от бабиния![]()
Също подкрепям идеята бутона Reply да се извади на по-удобно място.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
...бъгче -> бутона за директна препратка към последно мнение не арбайтен [xx(]
<div align="right">Originally posted by Леголас*-*03/01/2004*:* 14:49:52</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Извинявам се! В някои раздели стрелкичката просто изпълнява друга функция - препратка към последната тема, не мнение. Просто трябвало да задържа мишока отгоре и да прочета. После забелязах и различния цвят на стрелките.
<div align="right">Originally posted by Леголас*-*03/01/2004*:* 20:23:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е да, ама не! Работи си когато си иска.
...а това, че пиша сам по проблема ме шашка допълнително [8)]
Някой пробвал ли е Upload на Аватар? Картинката, която се опитвам да кача е 7К, а ме изхвърля като мръсно коте с оправданието, че му била голяма...[!]
Едно малко бъгче.
Ако в профила на участника се зададе действителната часова зона, се получава разминаване от един час. Предполагам, че Крис трябва да оправи часовата зона на сървъра. Дали обаче по този начин няма повече потребители да пострадат от разминаването? В старата версия май нямаше часова зона...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някой пробвал ли е Upload на Аватар? Картинката, която се опитвам да кача е 7К, а ме изхвърля като мръсно коте с оправданието, че му била голяма...[!]
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*04/01/2004*:* 19:30:41</div id="right">
Моят тъкмо го направих 64х64 пиксела, 3.6КВ - и също отказа ъплоуд защото бил голям!!!
@Lupus & breiii
Не ви подценявам, но вие не правите нещо ми се струва както трябва.
Моя си се качи без проблеми.
64х64
27.8 КВ [28470 bytes]
Вижте тук
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=11774
//edit
Специално твоя breiii го има дори два пъти, не знам защо е било нужно и какъв е проблема. Аватара ти е качен. Само трябва да си го смениш. Прочети все пак по-горе.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Lupus & breiii
Не ви подценявам, но вие не правите нещо ми се струва както трябва.
Моя си се качи без проблеми.
64х64
27.8 КВ [28470 bytes]
Вижте тук
http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=11774
//edit
Специално твоя breiii го има дори два пъти, не знам защо е било нужно и какъв е проблема. Аватара ти е качен. Само трябва да си го смениш. Прочети все пак по-горе.
<div align="right">Originally posted by Malone*-*05/01/2004*:* 03:31:15</div id="right">
Малоне, проблема е друг. Аз искам не да задам URL, от който да се тегли аватара, а да си кача аватара в "склада" с аватари на форума. Има такава опция. Опитах пак но не се получава. А и ако работата беше читава, нямаше Крис да ме съветва да го кача другаде и да дам линк.
@Lupus
Така де, това казвам и аз.
Не виждам някъкъв проблем при качването в склада.
Щом моя аватар е значително по-голям и се качи без проблем ...
Пуснах ти съобщение, ако искаш ще направим процедурата, която ти предложих.
4естита ви промяна.... кефи с две думи, ама ше се свиква.[^]
Абе добре е направен ама много килобайти нещо.
Някой няма ли да помисли как хората извън софия отварят форума а дори и сайта. 150-200 кб за една страница от форума - доста ми се вижда.
Ще правите ли някаква олекотена версия?
4 дена стягам апартамента след пожар - влизам тук - и тук всичко променено...