В момента форума на всяка една тема, която отворя дава:
Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'intLocalBias'
/news/forum/inc_func_common.asp, line 1348
Просто го съобщавам, никого не обвинявам.
В момента форума на всяка една тема, която отворя дава:
Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'intLocalBias'
/news/forum/inc_func_common.asp, line 1348
Просто го съобщавам, никого не обвинявам.
И при мен вчера беше така... Имах съмнения обаче че има нещо общо със сбъгването на локалната ми мрежа и интернета. Иначе точно тази грешка ми изскачаше 7-8 пъти или дори рубрики с липсващи теми в тях, а веднъж като отворих тема ме банна и ми поиска пак да се регистрирам...
И при мен се появи няколко пъти тоя ефект. Оправя се след като рестартирам компютъра.
А при мен се оправя като затворя сайта и го отворя пак. Обаче проблемът зачестява. Имам чувството, че като поостане отворен сайта без да го браузвам и след това нещо става... Да няма някакъв time out??? Абсурдни ситуации се получават, като например съм логнат във форума на главната страница, пише добър ден ДЗВЕРР примерно, като натисна рубрика и тя се отваря нормално, обаче като дам open in new window и го отваря, ама ми дава отгоре да въвеждам име и парола.... Въвеждам, не ми ги приема и ми дава тази грешка... По някога обаче и направо от главната страница ми се е случвало да ме банне ??? На какво се дължи това ?
Пробвайте сега, ако пак изникне грешка, постнете я тук.
При всеки нов пост ме изхвърля от ъкаунта. Също така, ако задържа повече време в пасивен режим форума.
И при мен се случва това - от време на време се налага отново да се Log-вам. Ставало е и при презареждане на вече заредена тема. Случвало ми се е да се видя влязал в някоя тема, а да ми иска регистрация []. Това започна да се случва от този понеделник (23.02.2004).
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Проблеми с кукитата?
<div align="right">Originally posted by -CTPAX- - 25/02/2004 : 14:20:34</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не съм инсталирал нов браузер, антивирусна (освен ъпдейтите) или защитната стена (там са изключени). Кукитата не са чистени. Проблема може би се дължи на изтичане на срока на кукитата, но при подновяване да става проблем с датата - датата би трябвало да се промени.
Случвало ми се е да отворя тема и като натисна "Reply with Quiote" и да ми даде да си пиша отговора с коментар, но горе да иска отново да се регистрирам!!!
P.S. Току що прегледах Cookie-то на Setcom:
Last Modify: 25.02.2004 12.25
Expires: 25.02.2004 14.25
Трябва да се коригира датата на валидност на кукитата.
Около 13.25 часа Българско време - при отваряне на темите излизаше съобщението Error 400 - Bad request. След 3-4 минути се оправи. Казвам го само за информация [] за да се вземат мерки ако е необходимо.
Датата на валидност е ок, пробвах при мен. Предполагам датата на твоя комп е наред, или?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Датата на валидност е ок, пробвах при мен. Предполагам датата на твоя комп е наред, или?
<div align="right">Originally posted by -CTPAX-*-*25/02/2004*:* 15:57:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Датата и часа е наред, но нали знаеш за разминаването с два часа с този на сайта. Нагласил съм си го в профила на GMT+2, ама пак се получава така.
Ако имаш права - провери скрипта за обновяване на кукитата.
Към момента ситуацията е такава:
Last Modify: 25.02.2004 14.05
Expires: 25.02.2004 16.06
Изглежда позволява на кукитата само 2 часа живот. []
Мне, сложи в профила GMT+00 и няма да се разминава. При теб разминаването е цял месец, колкото е зададено да изтичат кукитата, така че виж пак месеца на датата на компа си.
Скриптът работи, моето куки има дата на изтичане следващия месец.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мне, сложи в профила GMT+00 и няма да се разминава.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мерси, ще го наглася, въпреки че не е логично - освен ако Гринуич не са го преместили в България. []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">При теб разминаването е цял месец, колкото е зададено да изтичат кукитата, така че виж пак месеца на датата на компа си.
Тази картинка я направих преди малко: http://hgd26.hit.bg/DataTime.jpg
<font color="red">//EDIT</font id="red">
Благодаря много (от името на всички с проблеми с кукитата) - една година е напълно достатъчно [].
Слагам тази снимка само за да се посмеем малко []:
Това с Гринуич е останало от стария форум предполагам. Ако го оправя, ще трябва всички да си настроят в профила зоната :-))
Не разбрах само за какво благодариш, куки-то да не ти изтича след година сега :-))