Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 19

Място за довиждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Място за довиждане

Правя тази тема, като съжалявам, че го правя аз и моя пост ще бъде първия.

Дано модераторите, не я сметнат за излишна и да я изтрият веднага.

Та довиждане на всички, лично на мен пребиваването ми тук ми доставяше удоволствие.

Най вероятно с някои от Вас ще се виждаме по другите IT форуми.

На тези, с които няма да се видим, желая късмет и успехи.

Причините за това ми решение са известни на няколко човека, за другите са без значение, така че няма да ги коментирам.

Само едно изречение.

Откакто аз съм във форума, не виждам доста участници според мен с огромен принос за това което е Сетком в момента.

За сметка на това виждам други, нови, самоуверени, но за съжаление без някакво видимо покритие. А освен това с претенции, граничещи с превземки.

Напоследък участието във форума ми доставя повече напрежение, отколкото удоволствие, точно поради тези причини.

Та това са част нещата виновни за решението ми.

Довиждане на всички и късмет.

2.  

3. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Място за довиждане

Довиждане Приятелю макар и никога да не сме се виждали но за мен си Приятел.Разбира се уважавам твоето решение,но преди да затвориш този форум зад гърба си нека ти кажа само какво бях написал за теб в един друг пост и поради причини на на закъснение го изтрих:

Човек не обичащ да се повтаря и мразещ глупави въпроси на които е даден отговор,затова често препраща към FAQ.

Може би си приличаме по това и не само по това.

Решил ли си нещо направи го!

Бъди щастлив!

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Място за довиждане

За мен си също ПРИЯТЕЛ и изобщо не уважавам намерението ти да напуснеш този форум. Помагаш на хората, никога не пестиш сили и време да обясниш подробно и спокойно нещата и си един от най-готините и уважавани от мен хора. Верно, заядлив си малко, но това не е лошо, защото можеш да си отстояваш позициите. Говориш за новите наперени и незнам какви хора които са се появили във форума, но ти тръгвайки си им правиш място да се вихрят (не, че другите модератори ще им позволят де:-))

Става дума, че не мисля, че ти си човека, който трябва да се махне от форума или поне най-малкото е жалко. Но...както казва Zayo Bayo - изборът е твой. Съжалението е мое - за другите не знам...на мен много си ми помагал. Ще те известявам за сбирките поне наживо да се черпиме и веселиме.

// И сега кой ще ме подкрепя за Шуми и F1?(

5. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Място за довиждане

Malone, съжалявам, че така и не успяхме да се запознаем. Съжалявам, че нашият форум е допринесъл за това да изпитваш напрежение. Считам, че напускането от твоя страна на форума ще бъде загуба за всички, които винаги сме ценяли твоето мнение. Донякъде ти беше като пазител на реда в тази общност без твърди правила. Аз лично съм свидетел как се появи тук и спечели невероятен(поне за мен) авторитет. От тази гледна точка, разбирам напрежението да следиш рубриките, и да се опитваш да въдвориш правилата на един идеален, макар и виртуален свят за комуникация. За съжаление, считам, че това не е възможно. Ако все пак решиш да останеш - съвета ми е да се стремиш да отсяваш ценните контакти от маловажните, без да имаш за цел да контролираш или редактираш. Откровенно казано, мен тук ме задържа не мнението на ламера Х, а чувството за принадлежност към една общност, с която прекарвам много от времето си. Не зная дали си присъствал на сбирка на форума, но е вълнуващо, когато се събереш с хора, които реално не познаваш, а направиш купона на годината. Все пак, ако твърдо си решил да ни напуснеш (за което съжалявам) желая ти всичко най-добро!

Само с добри чувства: Орлин

\\Edit

Не че считам своето мнение за особено ценно...

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Място за довиждане

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Правя тази тема, като съжалявам, че го правя аз и моя пост ще бъде първия.

Дано модераторите, не я сметнат за излишна и да я изтрият веднага.

Та довиждане на всички, лично на мен пребиваването ми тук ми доставяше удоволствие...........

<div align="right">Originally posted by Malone - 15/03/2004 : 20:15:10</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Колега, стегни се Почини си една-две седмици и после пак ше си говорим...с удоволствие Не само мое мнение е, че напрежение да се създава - ама нищо лошо няма, даже интереса се вдига. Гледам напоследък някои модератори изкуствено свалят интереса и напрежението в бунтарските души... нищо чудно ако се събудят един ден обикновени юзъри Ти си бунтар колега, не се давай )

7. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Място за довиждане

Ех Malone жалко наистина, че си решил да не посещаваш вече, и на мен си ми помагал много. Ти си един от свестните хора във форума за които говориш и е жалко че се отказваш от него.

Дано след време пак се върнеш тук

Ще кажа само - "До скоро!"

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Място за довиждане

Човек най-добре оценява нещо когато го загуби.

10. XAH
    XAH е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Живее в
    София

Място за довиждане

Аз също съжалявам, макар да не се познавам с теб. Все пак съм чел съм доста от постовете ти и действително ще се усети твоята лиспа. Дано ти мине и пак да наминаваш.

Късмет! []

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Място за довиждане

Хех, аман от крайни решения.

Това е форум бе пичове. За да научиш нещо, да се разтовариш малко... А не за да ти вдига кръвното.

12. SAGE
    Guest

Място за довиждане

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

..........................................

Та да обобщя:

Никога не съм се надявал, че ще изкарам така с хора, които буквално виждах за пръв път през живота си. Съни ме посрещна без да ме познава, без да ме е виждала, което е показателно за загрижеността и към организацията. Въведе ме в компанията, запозна ме със всички, въпреки, че самата тя ме познаваше от 10 минути.

Само KOKOSH [т. нар. КРАВА] не чака Съни, а се запозна сам с мен и то така, че запознанството ни стана достояние на всички.

След 10 минути се чувствах така в компанията все едно се познаваме незнайно от кога.

За мен беше неочаквано, имайки предвид, че моето участие във форума започна с мини скандалчета благодарение на зодиакалната ми белязаност, демократичната ми душа и непознаването на правилата.

Добре, че Крис не беше краен в действията си.

Пък и се оказа, че за 30 минути и <font color="limegreen">след 3 големи бисерни </font id="limegreen">успях да изчистя всички недоразумения с присъстващите участници. Крис беше срещу мен и с него първи постигнахме съгласие.

Не правя вятър на никого, просто споделям, че който търси кусури на купоните на Сетком ще ги намери. Който обаче е <font color="limegreen">малко по-широко скроен и е позитивно настроен</font id="limegreen">, ще отбележи, че рядко ще се съберат хора от четирите краища на България, които никога не са се виждали и въпреки това си изкарват великолепно, колкото и критици да има.

<div align="right">Originally posted by Malone - 16/02/2004 : 10:30:15</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Malone, дано размислиш ... "след 3 големи бисерни" []

13. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Място за довиждане

Минутка мълчание в памет на user-а Malone...........

Да не ставам банален, но наистина е жалко за "загубата" на моя и нашия ПРИЯТЕЛ.Ще се надявам да размислиш все пак и да те видим отново на тези страници като Online.

Размисли, почини и ела да пиеме по бира

14.  

15. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Място за довиждане

Темата ми прилича на жалейка и/или некролог. Тук е IT форум. Такива теми не са в духа на форума. Всеки може да си ходи и да се завръща, когато си пожелае, стига да не е сгазил лука. Няма нужда, това да става проблем на всички и да ги натоварва с допълнително напрежение.

16. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Място за довиждане

А бе хора (Ru-boy) какво ви става???Това демократичен форум ли е?Да не би това да е тема за "Как да си пусна TV-out-a" или нещо от сорта ?? Човека си е пуснал тук темата за да може да сподели решението си.Това нито е развидняване на форум-а, нито е против правилата.

<hr noshade size="1">

Ето такива постове ме натоварват с допълнително напрежение.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Място за довиждане

Аз съм съгласен с Ру-Бой, обаче с едно уточнение. Ако Малоун ни е казал довиждане и е напуснал форума, излишно е да махаме след самолета и да му правим попътен вятър. Имали сме друго време да му кажем каквото сме имали да казваме.

Ако ни е казал довиждане, но не е напуснал форума, тогава цялата тема е излишна.

Така, че не виждам защо пишете.

18. Gadget
    Guest

Място за довиждане

Ми да, подкрепям КрИс и ru-boy. Много на сериозно се взимат нещата, че дори и аз бях в цикъл. Но постепенно се интегрирам във Форум обществото Malone, вземи си почивка, по-добре въобще не влизай във форума и един ден като те захапе носталгията, хвърли едно око... изборът е твой

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. място на тонколони
    От redred във форум Тонколони
    Отговори: 4
    Последно: 12-12-14, 16:05
  2. Проблем с РАМ и място на диска
    От kiroslavov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 13-06-11, 22:38
  3. Място на външно тяло
    От ops5 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 2
    Последно: 23-12-10, 19:19
  4. Място на вътрешното тяло
    От mita4e във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 1
    Последно: 16-08-10, 22:48
  5. Изгубено свободно място
    От xzone във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 23-06-09, 22:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе