Човек се учи цял живот, breiii. Не си ли съгласен?! Светът се движи с такава скорост, че колкото и да смятаме едно нещо за ненужно и рядко приложимо, незнайно утре може да се събудим с мисълта, че сме с 10 години назад с познанията си.
Съгласна съм с теб относно сложността на дефинициите. Мотото на един мой приятел е:
<font color="yellow">Няма "правилно" и "грешно" когато има свобода-простотата е най-краткото разстояние между две точки</font id="yellow">.
Така че нека следваме максимално късия път от прочита до осъзнаването. Нека по собствена преценка отсеем това, което има връзка с технологичния бум в последното десетилетие. Излишните неща, ще ги съгласуваме и при нужда - премахнем. Но не може с един поглед да отхвърлим всичко, що ни е чуждо. Утре то може да ни е от особена полза.
Тъй като не получих отговор на въпроса си за базата, как ще бъде устроена тя, нека поемем нещата в свой ръце. Вероятно КрИс очаква това, за да изготви обещаното.
<font color="red">Нужна ми е помощта ви, за да измислим на какъв принцип да се създаде самата енциклопедия. Дайте предложения как да се пише вътре.</font id="red"> Да се въвежда ли директно в оригиналната тема или да се остави една, в която всеки участник от форума да въвежда предложенията си, а отделно друг да ги вписва в оригиналната.
Нужни са ни няколко (не един) човека, който да следят за правилното дефиниране. Казвам няколко, защото на всеки му се случва да е ангажиран, затова когато хората са повече другите компенсират липсата на останалите.
Според мен, докато не започнем няма да определим най-правилния начин.