Стигам с няква моторница,в някакъв тунел до едно място,при което една женка ми вдига някаква бариера,аз влизам ама има още една пред мене и не може да се отвори,,,какво трябва да правя...плиииз кажете ми!!!
Стигам с няква моторница,в някакъв тунел до едно място,при което една женка ми вдига някаква бариера,аз влизам ама има още една пред мене и не може да се отвори,,,какво трябва да правя...плиииз кажете ми!!!
Да изтеглиш друг релийс на халф-а щото тоя явно е ДОСТА бъгав. Предлагам ти DVD релийса.
Хм, аз пък стигнах до голям ,( с колата) ,ЖП мост , минах под него , избих всичко живо , натиснах си бутоните.. , и сега???? Някой ако се сеща да каже какво да правя, че се дразня, дано не съм случил някоя бъгава версия на играта.. Предварително благодаря.![]()
Някъде по торентите бях видял филмче как минават тая игра за 2 часа и нещо... Та мисълта ми е - ако си го дръпнеш ще ти бъде като джокерче в подобни ситуации![]()
Не ми се задълбава чак толкова, играя за удоволствие, не за спорт, и ще ме е яд ако проблема е от бъг в играта , а аз обикалям като луд. За това питам тояно за този момент, някой ако има спомени , да каже за какво става въпрос, по мои наблюдения това е и края на нивото.
Когато на играта и зацикли AI-то (изкуствения интелект) - т.е. нещо ви пречи да продължите и със сигурност няма друг път напред, но не ви пише "AI DISABLED", влизате в конзолата и пишете "RESTART". Играта не тръгва от начало, няма страшно. Най-много след 2...3 минути игра и се стига до мястото от което ста написали рестарт и всичко си върви ок. А ако се появи "AI DISABLED", в конзолата се пише "ai_disabled 0" (towa sigurno go znaete).
geof, трябва да тръгнеш с колата бързо по жп линията и да минеш от другата страна (в ляво), ама бързо, щото ша те смачка влака![]()