Незнам дали да вярвам или не,ама в новия каталог на ПУЛСАР гледам и не вярвам...HL2 за 77 кинта! Казаха ми че я имали и по Р2Р сърварите кажете нещо по въпроса!!!!![xx(][:P][:P][:P][:P] дали ще я има за даунлоуд по фрий сайтовете скоро!!!???
Незнам дали да вярвам или не,ама в новия каталог на ПУЛСАР гледам и не вярвам...HL2 за 77 кинта! Казаха ми че я имали и по Р2Р сърварите кажете нещо по въпроса!!!!![xx(][:P][:P][:P][:P] дали ще я има за даунлоуд по фрий сайтовете скоро!!!???
руснаците я джиткат от известно време, но това е тяхна сглобка от откраднатия source и полуготовите нива.... вероятно за това става въпрос...
Е не Аз 6те утида да питам дали я има еее ДРАЗНА СЕ ТАКА ...
Не сам 4ул за излизането и официално пак тия от ПУЛСАР .... тапите историй ... [!]
Досега поне 10 пъти се чу, че HL2 вече е готова и излиза едва ли не всеки момент. Не се хващайте и не си давайте парите. Докато не се потвърди от достоверен източник - не се шашкайте, няма да я пропуснете! А наистина имало някаква фалшива версия, дето дори и на демо не приличала, а и не била продукт на Valve (поне така съм чувала), може би за тази става въпрос. Но пък се съмнявам Пулсар да пуснат в ценоразписа си нещо толкова фалшиво и неизяснено. Ако излезе наистина - ще се разчуе. И то няма да е само под формата на слухове, а ще гръмне яко из цялата "нелегална" гейм-мрежа!
Същата работа и с Doom3! Само дето уж обявили, че април месец официално ще я пускат за продажба. Ще видим!
принципно си права за всичко, освен за руската версия на играта. Хората там са сглобили кажи-речи цялата игра.
Абе в каталога на ПУЛСАР я пише че я има! И аз се чудя за какво става въпрос!? Ще се помъча да Я СКАНИРАМ И ДА ВИ ПОКАЖА!!!
ЕЕееее ето видяхте ли бе хора !!! Ама немога да си го обесня тва ... RRrrrrrrrr[V][!][!][!][!][!][}]
Продава си се независимо от това че не е излезнала..... и без това идеята е да се разпространява през steam примерно, демек купуваш си един цд-кей и си я теглиш кат пич. Така че предварителната продажба е нещо нормално - pre-order. Пресен пример е че със всеки радеон 9800хт върви такъв цд-кей, то си е калкулирано в цената, па когато излезне само въвеждаш цд-кея почваш един download....