Излезе Half Life Epizode two  . С удоволствие ще я разцъкам  . Има два "релийза"  , така да се каже. Вижде по торентите и преценете кой.
P.S. Не видях някой да е поснал тук новината , надявам се , че из съ първият 
Излезе Half Life Epizode two  . С удоволствие ще я разцъкам  . Има два "релийза"  , така да се каже. Вижде по торентите и преценете кой.
P.S. Не видях някой да е поснал тук новината , надявам се , че из съ първият 
ако трябва да се коментира гейм новина, то има доста по-значима (поне според мен) от Епизод2 за халфа
излезе новият експанжън за Хироус 5 !!!
да ги видим сега тия орки стават ли за сандвичи или не
Мдааам , чудя се дали да го дръпна HL2 E2 Нещо първият не ме зарадва толкова колкото очаквах, въпреки ,че 2 пъти го превъртях. А за Хироуса след 3ката нещо не ме кефят ......ама хич. Лично аз чакам Crysis, това ще е играта за мен.
аз съм зверски маниак на тема "хироус", дори още преди да се появи самият "хироус". първата подобна игра се казва King's Bounty, на 2бр 360кб дискети...
1 и 2 са класики, и който не ги е играл много е пропуснал. 3 е велика, 4 не ме зарадва хич, но 5 е съвсем друга работа. има богатството на възможности на 3 плюс доста допълнителни интересни идеи, хубав енджин като за походова стратегия, висока степен на преиграване и при положение, че 3-ката ми е втръснала до повръщане, не мога да не кажа, че 5-цата е поне толкова добра.
джуджетата от първия експанжън бяха интерсни, но си личеше, че са кръпка с бели конци. както по отношение на сюжета, така и като оригиналност като раса.
вчера четох мнение, че орките са си префасонирани варвари, но дали е така ще се разбере през уикенда