Здравейте, младежи !!
Пиша тук, защото се видях в чудо.... жената нещо напоследък е капризна в игричките, които и намирам. Предложете ми някоя браузърна-игра тип катсуро или WOW, или някоя нормална инсталираща се игрица, за да я зарибя
![]()
![]()
Здравейте, младежи !!
Пиша тук, защото се видях в чудо.... жената нещо напоследък е капризна в игричките, които и намирам. Предложете ми някоя браузърна-игра тип катсуро или WOW, или някоя нормална инсталираща се игрица, за да я зарибя
![]()
![]()
Age Of empires
Не знам обаче колко покрива условието за "нормална", защото аз забравям дали е ден или нощ, ако се хвана на инат да доведа битката до край, а това никак не е здравословно и практично за една жена.
пробвай с тези:
Black&White
SIMS
GTA 3 ili 4
http://en.florensia-online.com
gta-to i флоренцията са фаворити на бившата
има и още една където се сещам Leisure Suit LARRY- тая незнам каде я има за сваляне ама в Pulsar магазините е 10-15 лева,играта е класика
да и аз гласувам, за the sims 2 или the sims 3.
Разтоварвала яката била, аз пък за разтоварване ползвам borderlands или postal 2![]()
И аз съм за Sims 2. Хубавото е, че непрекъснато излизат експанжъни, така че жената може почти вечно да се задоволи само с една игра![]()
ЕГАТИ ЖЕНАТАПървоначално публикувано от v512
Само Counter Strike трябва да и покажеш...![]()
![]()
![]()
Какво му е нередното на sims и GTA в една препоръка? За статистиката да отбележа,че повечето жени които познавам и играят игри цъкат на GTA ,а не SIMS.Също така да отбележа,че в "guilds" на доста online игри като Lineage,warhammer,WOW,AOC, масово класа на "healer" се играеше от жени,ако трябва да съм честен точно тези ще препоръчам!Незнам защо ,може би им харесва да са нужни някому или просто бъркат online игра със скайп ,или сайт за запознанства.За жалост последните четири задължително трябва да се купят и да се плащат всеки месец, затова и не ги споменах. Вие си пишете- каквото мислите, аз пиша това което съм видял. Ето Profita
си играе на Age of Empires, а не на SIMS.Дайте да я питаме кои игри е играла....?Сега като се замисля само една моя позната е играла SIMS повече от 1 ден.Мъжкото мислене , че жената играе игри ,които на повечето мъже са тъпи и скучни е много ГРЕШНО!Още един пример давам, на десктопа ми има SIMS2, SIMS2 open for business,SIMS3 икони. Майка ми само веднъж ме накара да и покажа кво се прави в тези игри , не ги хареса и продължи да си играе на B&W и HOMM3(heroes)
Във Фейсбука има толкова много игри, че свят да ти се завие и всичко живо цъка там...![]()
Така е, всички са запукали едни ферми и сеят като луди...Първоначално публикувано от user25
Изобщо не занимавай жената със SMS 1, 2, 3, 10, 20 или която и да излезе. Това си е игра за деца, най много тийнейджъри.
А иначе във фей-са фермата убива времето, но от както сънувам чушки и домати съм и пуснала кепенците.![]()
хора, как можете да си пилеете живота във facebook!?
аз си направих регистрация преди няколко дни, за да видя за какво е целия този hype, и ми се опнаха нервите още след 15 мин. то от това по-безсмислено губивреме надали има. по-добре вземете разцъкайте няколко пъти миничките - поне ще си използвате мозъка![]()
и аз се питам, от толкова времеПървоначално публикувано от FearMe
![]()