Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Need For Speed 6 Hot Pursit 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by mitsy

абе не салоши игричките, nfs 5 ми беше твърде реална, 6цата си я бива, но като че ли 4ката ще ми остане в сърцето...

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

E да а 1-цата не те ли кефи най-много [:D][:D][:D]

2.  

3. Тук е от
    Jul 2002

абе някой успя ли да сложи новият пач на Рипната игра и как????????

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

ммм - честно казано не - оставам верен на 4ката[:D][][8D]

5. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Абе за мене, като един страстен, ама много страстен NFS фен, мога да кажа, че 6 са я направи за PS2 и за съжаление, много ама много и личи . За мене играта спрямо предната "Porsche" е бая осрана, но за щастие има изключително приятна и що годе реална графика, което лично мен, най много ме зарадва. Но липсата на екстри - като настройки на самата кола, избирането на "Custom color" за колата, глезотията, да си сменяш цвета на салона вътре, реалните изменения при сблъсък, тоест троши ти се купето, трудно почва да завива, съответно самата кола бие на ляво или на дясно ако си се натресъл, намалява и показателите и тн. и тн. Другото нещо което не ми хареса е прекалено лесните и глуповати "мисии". Общо взето я превъртях за 2 дена на максимална трудност, без много много да лоадвам. И за какво се борим в крайна сметка, за някакви си точки, че да си отключим колите и пистите, а колите дори не може да ги пипне човек. Тъпо!!! ((

Ама както и да е, надявам се, че в следващите версии, ще се вземат в ръце!

6. Member
    Тук е от
    May 2001

Нещо не е моята версия на NFS това . III и V RULES

7. DJ
    DJ е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

T`va Porshe beshe egati golemiq bokluuuk!!! Ama v shestichkata trqbva da slojat oshte nqkoq i druga ekstra che da stane pone tolkova dobra kolkoto chetvorkata![:-irked]

8.  

9. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Абе най-малко да оправят играта с кормилото. Сега си изтетеглих тоя пач, ама пак никво подобрение Мноого зле се кара с кормилооо, мнооого зле. Някой друг пробвал ли е или имате ли някакви впечатления. Аз имам тука един Wingman Formula+ на Logitech, който не е на USB а на геймпорта, та се чудя дали пък не е от това.

10. Тук е от
    Aug 2002

NFS6 не е лоша игра! Гледам из залите доста я играят. Но на мен лично не ми харесва изобщо. Вярно е има доста добра графика да не кажа и перфектна. Колите са много и са добре изпипани. Има и полицаи. До тук добре. Обаче по нищо не може да се сравнява с NFS5 и NFS3. Колите според мен се двийат доста не реалистично. Ако бяха сложили тези коли и тези игрови варианти на Porche-то просто нямаше да има сила която да ме вдигне от PC-то.

От всичко изгубено наи-много ми липсва мозъка[:-devil]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. NEED For Speed-carbon
    От Z*E*W*A във форум ИГРИ
    Отговори: 23
    Последно: 15-01-07, 20:03
  2. Need for Speed™ Most Wanted
    От kasis във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 29-09-06, 06:15
  3. K7S5A + ?CPU = max speed
    От MomoSat във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 10
    Последно: 19-10-05, 10:04
  4. Need for Speed - Most Wanted
    От LUDIA във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 27-05-05, 11:46
  5. need for speed 5
    От poznai във форум ИГРИ
    Отговори: 10
    Последно: 29-09-01, 15:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе