Ami puskam si az igrata i si ima osnovnia zvuk,dotuk dobre ama kato govoriat-niama govor(poiaviava se otvreme na vreme vuv film4etata)kajete kakvo da pravia mnogo mise gitka!!!???[]
Ami puskam si az igrata i si ima osnovnia zvuk,dotuk dobre ama kato govoriat-niama govor(poiaviava se otvreme na vreme vuv film4etata)kajete kakvo da pravia mnogo mise gitka!!!???[]
Nqmash griji. Otidi vuv www.megagames.com. Tam v sekciq PC pachove si iztegli 1.1 pacha za NOLF2. Tochno za tova e pusnat. Da ni opravi govora v igrata. Az q prevurtqh bez govor, ama posle sled kato si slojih pacha pak si q prevurtqh.
А може просто да си преинсталираш едно .ехе, казва се wmauddist, или нещо от сорта. На първия диск е. И играта заспива.
Blagodaria i na dvamata s update-a se opravi!!!sega 6e se skusam ot gitkane[:D][][:D][][:D][][:D]
awe hora NOLF2 kato govorat ne se 4uva shtoto spored mene taka e napraveno poradi tva 4e ako razgledate menuto shte otkriite 4e moje da se puskat subtitles koeto e malko stranno.
i koe mu e strannoto? az naprimer ne sam na ti s angliiskia i ne moga da razbiram kato mi prikazvat, no subtitrite gi razbiram bez porblemi (e pove4eto)
e za tva sa napraveni i te))
При вас не се чува, при мен даже не се и вижда.Инсталирах я тази NOLF2, ама като се помъчих да я подкарам, се оказа, че NVIDIA TNT32 не поддържа hardware TnL(който бил характерен за GF).Какво ще кажете, мога ли все пак да я излъжа по някякъв начин да тръгне без да сменявам видеокартата?
Ми не, нъама да ти мине номера, ножите игри са така. Вземи например Хитман 2, Iron Storm-a и др. Просто си реват за Видео карта, и толкоз минимума е ГФ 2МХ 200, аз сум с такава и трите игри съм си ги изиграл без особенни проблеми. А и да ви кажа, този пач е заради нащите Креативи, защото NOLF 2, я превъртях със старата си звукава карта ESS Maestro 1 и нямах проблеми със звука. Като си сложих Креатива, нямах грам звук. Егати съпорта, кой да обвиниш, производител или разработчик. [:-censored]
Е хора аз имах следния проблем значи като я install-нах за първи път тая игра имах звук и говор по време на игра и във филмчетата ама като напраих преинсталация нямах говор никаде .Каде да го е... е въпросния проблем .