Zna4i dulgo vreme turpqh hora koito postoqnno opluvat moqta lubima igra i mi veli4aqt toq CS.E ne moga pove4e da se zanimavam s gluposti i nai nakraq 6te izkaja li4noto si mnenie za taq igra v edin drug aspekt.
BUGOVE i NEDOSTATUZI V CS
Napravo se 4udq ot kade da zapo4na i se nadqvam 4e edin list 6te mi stigne.1 kato igra koqto pretendira za ne6to realno smqtam 4e totalno sa se izdunili.Vseki koito e gledal pone edin voenen film znae 4e palnitela se prezarejda kogato svur6at vsi4ki patroni tova koeto e na igrata e gluposy da ima6 opredelen broi patroni i da si dopalni6 kolkoto ti trqbvat tova moje da stane no s mnogo pove4e vreme i ne kato na igrata.Ako nqkoi ot vas e strelql s orujie znae 4e e hiper trydno da se strelq v taq sme6na poza stil bat rambo koqto e pokazana na igrata.Trqbva orujieto da e s dobra opora na ramoto i dori togava e trydno da se ozeli.Interesno e za6to skinovete imat pistolet na tqh koito e prosto kartinka i vsu6nost go nqmat kogato prevklu4im na pi6tov nqma vizualna promqna s tozi v kobura.Mnogo mi e interesno kogato nosim 2 oryjia i sme na pistolet ot kade go vadim toq kala6nik primerno,kade se nosqt oryjiata? da ne bi da se poqvqvat s magii?Taka drugo ne6to vseki koito e bil voinik znae 4e zatvornata rama na avtomata se durpa samo edin put za da se vkara patron v zevta a ne kato na igrata kogato smenqme orujiata seki put geroq ni da q durpa na m4etvorkata.Povqrvaite mi ako do nqkoi padne takava boina granata toi ne samo 6te pukne ami ne mogat go i sabra ne kato na igrata da ozelee.Mnogo mi e sme6no kogato ybiem nqkoi v nqkoi slu4ai trupa stava za da padne hahaha.Izob6to nqma kakvo da govorim za skinovete koito vlizat v stenite za trypovete koito ostavat vuv vuzdoha za orujiata vuv vratite i drugi takiva bugove.Kakvo da kajem kato nqkoi se ka4va ili sliza po stulba samo s kraka kato balerina i s orujie v ruze.Ami vijdali li ste kak pluvat horata svoboden stil s kala6nikv ruka kato ribi na suho.Ami kogato nqkoi padne ot pokriv ot visoko i samo mu zeme malko kruv4iza,vsi4ki znaem kakvo 6te stane ako tova e v deistvitelnost.Kakvo da kajem za tezi terminatori s koito igraem az sam ozelen sus sumati patroni 3 kruv sam oba4e moite fizi4eski pokazateli sa su6tite.Nqma nikakva promqna pri ranen i zdrav nqma dobra skeletalna struktura na geroite.Kogat te ozelqt v kraka da kuza6,v rukata da ne strelq6 s neq i drugi takiva zoni na porujenie.Zabravili sa i kurveneto.Grafikata si e sme6na i v nivata nqma proeveno nikakvo tvor4estvo i dizainerska misal.Orujiata sa super krivi pri opredeleni situazii.Primerno az sam na 2 metra ot zelta strelqm s kala6nik na avtomati4na i ne samo 4e ne moga da go ozelq no i pravq qko dupki v tavana.6taera e super kriv ot dale4 v nqkoi slu4ai.A za snaiperite vseki znae 4e v deistvitelnost e po4ti nevuzmojno da ozelim nqkoi kogato se dvijim i toi se dviji.Tuk imat zna4enie razstoqnieto vqtura pozata i dr.Drugo ne6to koeto me drazni e 4e na6ia mernik ne trepva.Tova sa pulni gluposti ako nqkoi doide i mi demonstrira 4e v dvijenie ili ot mqsto ra4izata mu nqma da trepne kato durji taq tejka pu6ka 6a mu dam 5leva i 6e go 4erpq edna boza.Drug bug e 4e kogato se dvijim po kraq na kartata se vijda fona prez stenite i drugi takiva primer italy2.Geroite ni sa tolkova bavni 4e nqma pove4e na kude.Nqma ti4ane nqma izmorqvane i zaduhvane kakto e v deistvitelnost.Orujiata kogato sa v lqva ili dqsna ruka nqmat vizualna razlika i sa nqpraveni ednakvi.Geroite ni ska4at po zle i po malko otkolkoto kato natovarq baba mi s 2 torbi kartofi.Nqma nikakva svoboda na deistvie.Za6to ne e izmisleno da mojem da se ka4vame na po visoki ka6oni kato si pomagame i se naberem s raze a ne kakto na igrata edin da klqka a srugia da mu se ketri po glavata.Drugo ne6to e 4e pod voda mnogo malko oryjia mogat da strelqt ne kato na cs.dori i da mojeha za6to ne sa napravili da izlizat mehur4eta.Druga glupost e 4e kontra teroristite trqbva da si kupuvat orujia tova ima logika ako si teror no ne i kato si polizai.Da ste vijdali nqkaude operazia na spez 4asti te kadeto baretite si kupuvat orujiata za da si svur6at rabotata.Drugo sme6no e obezvrejdaneto na bombite na6ia 4ovek otiva do tqh sedi sus skrusteni ruze i bombata sama se obezvrejda hahaha.Zalojnizite ne vseki put minavat ot tam ot kudeto iskame.Ako nqkoi mi gi izvede na asult prez 6ahtite na pokriva go priznavam.Orujiata se smenqt super burzo i neestestveno.Padnalo orujie se zema bez dori da sme se naveli.A nqkoi pat stavat takiva izmisleni hed 6oti v slu4ai daje kogato mernika mi ne e v zelta.Drugo sme6no e na4inat za ostavqne na li4en znak.Zna4i po vreme na bitka na6ia 4ovek vadi edno sprei4e i po4va da pokazva jivopisnite si sposobnosti.Botovete sa hiper elementarni i bez nikakuv izkustven intelekt ama nikakyv!!!Offf are stiga tolkoz pisna mi da mislq pov4e za bugove vsi4ki znaem 4e ima o6te!!! CS e nai igranata i populqrna igra u nas na neq igrae malo i golqmo ozenqvam tova no smqtam 4e ima i drugi hubavi i dostoini igri koito podzenqvame.Imaite predvid 4e vsi4ki kompytarni testove se pravqt na unreal i quake dano tova vi govori ne6to.ARE 4ao NO HARD FEELINGS>