Мдаа, на първия бос съм. Някаква 10 метрова буболечка. Бая зор ми дава ама ше го опаткам. Май номера е да му режа краката.
Иначе играта е толкова добра, колкото и очаквах.
Мдаа, на първия бос съм. Някаква 10 метрова буболечка. Бая зор ми дава ама ше го опаткам. Май номера е да му режа краката.
Иначе играта е толкова добра, колкото и очаквах.
минава се за 1 нощ ако за това питате)
Хъх, а аз очаквах нещо дето да е поне колкото Splinter Cell(
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хъх, а аз очаквах нещо дето да е поне колкото Splinter Cell(
<div align="right">оргинално мнение на Kayso</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не спирай да чакаш!!! Идва MATRIX-a!!!![][
][
]
П.С. На 6 диска!!![xx(]
Абе таз игра на коя друга можете да я оприличите щото тука се чудя дали да я тегля или не.... []
И струва ли си да се играе? Как са й системните изисквания? Някой ако знае да пише []
хич не е лоша - да не кажа че е добра - по принцип проблема на подобни игри е камерата - не казвам че е лоша но не е и перфектна - то като се замисля перфектна май няма... [:D] пробвай я - поне кръвта се лее [:D][:D]
НЕ забравяй музиката към Gladiator или някаква подобна, много се връзват.
При мене лично крув хич не се лее. Аз оръжия не ползвам [:D]
Разчитам единствено на 7-о си вампирско 4увство [:D]
Впечатления от пълната версия.... всъщност съм малко разочарована. Този "фул макс" екшън от демото се размива доста от кретенската история. Екшън, бе... какво да го правиш. Като цяло, бива. Наистина бива - но нищо повече. []
А аз искам да питам,защо ме изхвърля на неопределени места във Уин-а??? Ей така играя си и изведнъж,хоп,айде в УИНДОУС?!![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">минава се за 1 нощ ако за това питате)
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Питаме за колко се минава на хард)
после ще ти дам и моя резултат []
П.С. Става ... за децаКато енджин ми напомня MDK. Някой може да ме поправи ако първия подобен е използван преди посочената. [
]
На хард - точно за една нощ...
Абе - лесничка си е игрицата, това сбози малко цялото впечатление.
Иначе - ко толкоз, това има - това ще играя... докато докопам Metal Gеar Solid [].
Малко грозновато изглежда. Са съм в началото и все още се кефя на мацката как скача и им се лепи за вратлето. Ауу яко! Но като цяло мислех, че ще е по-яка.
Красивото започва като минеш тъпите паяци и започнеш да колиш немците.Тогава ти се появява опцията да ги трепеш на забавен кадър и е много яко.А графиката си е супер ама пусни АА и АФ от самата видеокарта и в сетъп-а на играта всичко на мах...
abe pi4ove a kak se killva Wulf be mamamu .......
samo toi mi ostana na polovin helt ma nz ko da go praq ve4e mi pisna da go kolqm .. ?!?!?!
opsa ... razkatah go
koito ne znae kak .... blood rage !
ina4e igrata ne e mnoo losha