Съдя по това което виждам в демото...
Съдя по това което виждам в демото...
6te poqsni6 li za kukva igra stawa vupros.Kak e grafikata.Ot kude moga da namerq tova demo?
http://www.bloodrayne.com/
Демото го има в новия Workshop.
i told ya, deathknight! []
waitin' 4 the final...
damn, i love blood suckin' girls all over my neck [:D]
Цитат от пресата:
"Представи си че Кейн и Лара имат дъщеря, която рита повече задници и от двамата взети заедно"
Аз бих добавил щипка Blade и Matrix за да получим BloodRayne.
Какво имаме:
1.Супер кръвожадна и супер готина Дампирка( Дампира се получава когато Вампир изнасили обикновена жена) с всичките и вампирски екстри(нечовешки акробатични номера, смучене на кръв, ултразвуково зрение и т.н.), но която не се страхува от слънчева светлина, сребро или чесън.
2.Неограничен BuletTime
3.Нечовешки екшън сравним с DevilMayCry
....и още и още...
Abe az otdavna sledia tazi igrica moje bi ot okolo 7 meseca!!! I vse se 4udia koga IZLIZA???? Az po princip mnoo se kafa na BLOOD OMEN 2......A kato vidiah treilara male kak ia iskam tazi gamkaaaa!!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Wizard
Az po princip mnoo se kafa na BLOOD OMEN 2......A kato vidiah treilara male kak ia iskam tazi gamkaaaa!!!!
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Za BloodOmen2 mnenieto mi e qsno. Taq igra oba4e nqma po4ti ni6to ob6to. Prosto sveta na LegacyOfKain e unikalen i nesravnim.
V demoto na BloodRayne ima nqkoi ne6ta deto miri6eha na konzolen port kato kamerata. Dano da gi opravqt. Igricata e tvyrde obe6tava6ta..
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">3.Нечовешки екшън сравним с DevilMayCry<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Девил мей край е нечовешка олигофрения - типично японско конзоно 14ЙN0...
Иначе BloodRayne излежда мега здраво като геймплей, но от графиката не съм впечатлен.
Мамаммаммамаммама миа... е това е... е тоа....
/me тъжно подсмърча и скришом забърсва капките кръв от острието си
Мухахаха....
Ami mai 6te izleze prez mart (pone taka pi6e kato svar6i6 s igraeneto na demo-to) Lele izigrah demo-to 5 (ako ne i pove4e pati) na vsi4ki trudnosti [:D]!!!
Малееее, това демо си заслужаваше всичките 168 мегабайта до последния кб. !!!
Мноо яка, мноооооого яка, аре да излиза по бързо, че ми се пие <font color="red">кръв</font id="red">
6te 4akam da q probwam
az kakto se kefq na takiwa igri s wampirosi naprawo 6te ludna
ama dano da wyrwi kat horata i da ne iska mn golqma ma6ina
X-pill
Значи, демото е супер маниашко, само малък проблем е, че няма запис по време ма играта, но това е бял кахър. MADMAN за системните изисквания не се тревожи, на мойто дърто компи: ЦЕЛЕРОН Слот 1 400 overc. 500, 256 МБ РАМ, ГФ 2 МХ 200 и ХР, върви като слънце. Не съм гледал и може да се лъжа, но играта май е порт от някоя конзола. Ако бъркам, някой да ме поправи. Ами и аз я чакам да дойде, но като я набарам, ще пиша повече за нея. Аде със здраве и повече интересни игри за джиткане на всички.[:D]
Аз го джиках демото и в същото време слушах саунда на галдиатора. На моменти беше такъв кеф.