и аз се чудих бая време за бъга със звука но открих че този път от M$ наистина са написали нещо полезно в Readme файла
и един въпрос като се стигне макса - 38 левъл ко се прави по нататък? ( някой да е пробвал да взривява станции и battleships?
и аз се чудих бая време за бъга със звука но открих че този път от M$ наистина са написали нещо полезно в Readme файла
и един въпрос като се стигне макса - 38 левъл ко се прави по нататък? ( някой да е пробвал да взривява станции и battleships?
Ами пробвах и двата начина ама никой не помогна. След като го преименувах ми изчезна изцяло звука?!?
Dick, прочети внимателно readme-то което се намира на cd-то. Ако следваш стъпките които са псочени няма да имаш проблеми.
А някой може ли да каже минималните изисквания за нормална игра. Че машината ми е старичка. Athlon650Mhz,Savage4,256Ram?
Ами изискванията доколкото си спомням са 600+МНz CPU, 128MB RAM, 16 MB Video with DX 9 за свободното място не съм сигурен
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Dick, прочети внимателно readme-то което се намира на cd-то. Ако следваш стъпките които са псочени няма да имаш проблеми.
<div align="right">оргинално мнение на mitsy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами в Readme-то пише че трябва да се деинсталира Freelancer, всички кодеци да се изтрие един ключ и после да се почне отначало, като се стартира и едно допълнително приложение. Имам един такъв въпрос ще ми се запазят ли Save-тата?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Dick, прочети внимателно readme-то което се намира на cd-то. Ако следваш стъпките които са псочени няма да имаш проблеми.
<div align="right">оргинално мнение на mitsy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Kогато нищо не помага отвори ръководството!!!!!
Мерси mitsy наистина проработи след като изпълних стъпките от Read-me-то !
Имам един проблем. Стигнах до левел 8 /не ми остава много време за игра пък и не съм много добър/, купих си от британците http://www.lancersreactor.com/t/flsh...tails.asp?id=4 който може да носи щит от 5 ниво, но немога да си купя такъв от ТАУ-31. Някой може ли да ми каже защо?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами мако късно амо по-добре от никога. Вътпроса ми е най-вече към DPetrov. Какво направи да прескочиш бъга, аз вече два дена се мъча с тази трета мисия и нищо не става. Някой ако има Savegame след нея много ще съм му благодарен да ми я прати на dick@gbg.bg. Иначе много се кефя на играта. Досега симулатори не бях играл ама тази игра ще ме зареби.
<div align="right">оргинално мнение на dick</div id="right">
Айде де бе,кажете как се оправя тоя бъг(не за този със звука-между другото в Audio Codecs не виждам да имам инсталиран "Fraunhofer")
DPetrov DPetrov DPetrov DPetrov [] IMAM sushtiq problem kaato teb
stoqt si tam i ne murdat bi li mi kazal kak po to4no se spravi s toq BUG
10x predwaritelno