Няма да му правя ревю на Trust-a,но ще напиша няколко думи с цел да зарибя raziel66 да се набута и да спестя няколкодневното си киснене на компа на някой мераклия.
Първи поглед-вижда се липсата на "скоростен лост",който е необходим за някой рали гонки,трябва да се играят на автоматична,защото нямат опция за смяна от "перата".
"Перата" или скоростните лостове на кормилото са разочарование-евтина пластмаса с копченце под нея.Самите копчета на лицевата-също.
Воланът-удобен,дебел,целият с мека гума (гледайки го се сещам за форд ескорт),много приятен за хващане.Има относително неголям ъгъл на завиване (малко минава 90те градуса),но е достатъчно.Няма разни излишни копчалъци по него,които да закачаш/натискаш по време на въртене на геврека.Има лек луфт и трака осезаемо при въртене(говоря без да е включен).
Корпусът е компактен,но тежък.Залепва добре за плота,а също има и скоба,която е стабилна и здрава(е всеки идиот би могъл да я счупи).
Педалите-умряла работа.Тежка и залепяща се за паркета основа,която е малко малка и не много удобна.Колоните на педалите не са в средата на челото,което е предпоставка още първия ден да си останеш само с колците.Добре поне,че са стегнати,имат някакво съпротивление и усещаш колко натискаш.
Игра-само ще кажа,че пуснеш ли играта и кормилото ОЖИВЯВА!:D
Извод:макар да тропа,трака,да изглежда евтино (с изключение на самия геврек-много е удобен и мек), няма кормило без FFB,което да му стъпи.Другояче казано-това е най-доброто до 100 лв и пасва за детето или на начинаещ геймър.
Драивъри-от 98 до 8ца,32 и 64 битови,макар че аз сложих за 7ца 64 бит и не успях да вляза в настройките,но воланът си върви.
И една препоръка за желаещите да закупят волан:
80-130 лв: Trust GM3500R/FF380/Predator
Genius Tween Wheel FF/Speed Wheel GV FF
Turbo-X GP 200-този изглежда интересен,но не съм запознат
130-200 лв: Logitech MOMO/Force EX/Formula EX (за съжаление са изчерпани-не се намират,поне аз)
250-300 лв: Thrustmaster F430
Logitech Formula GT