Wzard човече не се излагай сложи си XP ако трябва но без звук не я играй - на какво прилича това че то пловината кеф отива на вятъра ако не чуваш оръжията и стъпките.По-добре не я играй...
medunski,ех.... ако имах място и за ХР и за Матрицата...
Walktrough
Здравейте,
Може ли някой който е играл Enter The Matrix да ми помогне как да премина нивото "Power Plant"/ "Reactor Construction" .
След като изключа реактора трябва да прокривам Найоби.
До тук всичко добре. Найоби ми дава един снайпер с който трябва да я прикривам. Убивам двамата сниперисти (единия от ляво другия от дясно). Тя се появява и от някъде я убиват => Game Over; Друга ситуация: Найоби ми дава снйпера, убивам двамата снайперисти, за които споменах, придвижвам се наляво и с помпата гръмвам две ченгета, докато се завъртя Найоби се е появила и вече е на 0 кръв отново => Game Over.
Ако има някой който го е минал това ниво нека да ми каже как аджеба се минава.
Благодаря на отзовалите се.
Rado12345, ми де да знам,аз просто си ги избих със снайпера и готово...Оглеждай се повече за гадове,сигурно има някой дето го пропускаш!!!
Благодаря за отговора,
разбрах къде ми е проблема- в дистанцията при изчертаването на картината. По подразбиране е 40 след като дадох на 100 изчезнаха черните петна в далечината и видях гадовете.
аз това го минах и нямах големи проблеми с него но имам друг въпрос:
знаете ли как да вкарам нео в играта ?
или тринити ?
4е тука 4ета на един site
в hacking-a си отворих ве4е сякви кодове и 4ета 4е мога да вкарам и нео ама не знам как и забивам в търсенето му
предполагам 4е като я превъртя и с ниоби 6те се отвори ама аз искам малко предварително
а ина4е агент без оръжие не е проблем (особено преди скока от самолета )