довечера ще ми е на пс-то.Не мога да ви дам линк защото ми го тегли един приятел, но потърсете и дерзайте... 4сд,а не 6 или7 както се очакваше леле нямам търпение
довечера ще ми е на пс-то.Не мога да ви дам линк защото ми го тегли един приятел, но потърсете и дерзайте... 4сд,а не 6 или7 както се очакваше леле нямам търпение
ei pi4 kvi sa i min. iziskvaniq a dali 6a vari na geforce4 mx440 64mb ddr Celeron Na 950 i 256 mb Ram
UNHANDLED EXCEPTION
Error number: 0x80040707
Description: DLL function call crashed: ISRT._WaitOnDialog
setup will now terminate.
|OK|
Това ми го дава някъде по средата на 2-рия, 3-тия или 4-ия диск.
Патчнах 4-ия, проверих архивните файлове със SFV...
Инсталирам от виртуално ЦД под XP...
Нинам ко стаа мама му[xx(]
Ми...
много тегаво ще е с реално на всички компове...
Както и да е. Стана и с виртуалното. Вкарах 4-те цд-та в отделни драйвове и стана хехе
Сега обаче друг проблем - почна да не си харесва библиотеките...
първо искаше d3d9.dll, после, като му го дръпнах - ddraw.dll, а сега:
Matrix.exe - Entry Point Not Found
The procedure entry point MakeCriticalSectionGlobal could not be located in the dynamic link library KERNEL32.DLL.
Много зловещо а
Изтеглих и нов кернел32 от длл-филес.ком (естествено съхранявайки стария) но не се промени нищо.
Нямам и идея от ОС-а мама му! Да знаех поне за какво служат тия библиотеки[]
Хмм проблема е само при теб явно Вече я врътнах с Гоуст. Бтв. за какво са ти 4 виртуални драйва, като само инсталираш пълна и играеш с ноу-сиди ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> за какво са ти 4 виртуални драйва, като само инсталираш пълна и играеш с ноу-сиди ?
<div align="right">оргинално мнение на Aquadark</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
за да я инсталирам въобще
п.с. забравих да кажа че съм с Директ хикс 9.0 (изискван от играта)
Тъпа работа, оправих проблема...
махнах .длл-тата, които бях сложил в гейм-дир-а и сичко си тръгна...
скакауеееец
6te pomolia niakoi ako moje da uploadne niakade slednite failove 6toto men mai zaradi tiah me izhvurlia vav WIN-a!!! kogato zarejda misiata THE RUCK:
vB1_PO_08_G_MAIN_SORTING_CHAOS.wad
g61_s.adx
Blagodaria predvaritelno!!!
A moje li niakoi da mi kaje za6to niamam zvuk kato se biq,kato ti4am,kato streliam,kato me streliat,4uvam samo zvuci ot s4upeni stakla,ili kogato kur6umite se zabivat v stenite(imah zvuk pod win XP,a sega pod win 98 niamam-ve4e sam bez win XP?)
Ако не си сложил crackfix-a, най вероятно проблема идва от там
поне при мен беше така - на магистралата ме изхвърляше, но като го сложих , и си я превъртях без проблеми
Не е лоша игричката но малко еднообразна ми се вижда...
То това хубаво,оправи се,а за звука какво ще кажете? []Много е кофти да чувам само BACKGROUND свуци и нищо друго! Дали не е от това че я пускам под УИН 98? Има ли някой дето я играе по 98 да каже как е???HEEELP!!!![]
И мен ме изхварля на магистралата <font size="3">АВАТАР75</font id="size3"> кажи от каде да си сваля фикс ехето ????