Хареса ли ви новата версия на играта. Аз лично гледах части от нея, защото нямах възмжност да я изиграя. Но ейсега тази събота и неделя ще я изиграя. Какви са ви впечатленията?
Хареса ли ви новата версия на играта. Аз лично гледах части от нея, защото нямах възмжност да я изиграя. Но ейсега тази събота и неделя ще я изиграя. Какви са ви впечатленията?
ами да ви кажа аз я имам и играя в момента
на мен ми харесва като цяло, особено тупаника
искам да ви питам не6то за тази игра
в момента съм на едно ниво и съм забил яко и ако някой знае как се минава pls help !
нивото е прага, катедралата, след момента в който пада онзи полюлей мисля 4е бе6е
дано ви стигне infoto
10x anyway
Ami bih ti pomognal, no sega q po4nah i kogato stigna mqstoto kudeto si sega ti 6te ti kaja ako go mina de ;]. Ina4e igrata e ubiec.
Малко загадки, и много лесни. Средна хубост. Изиграх я без да закъсам никъде, ама минаха 2 месеца и съвсем не си спомням за този полилей .
ни6ту
10x за помо6та ама съквартиранта ми го зе това и сега напредвам
ина4е на мен ми харесва играта
с напредването боя става се по ужесто4ен
много куцо управление! след като се повъртях малко в демото категорично отказах да си я търся цялата, въпреки че за мен филмите си остават едни от най-добрите приключенски, правени изобщо.
Играта не е лоша и дори само заради това че има атмосферата на филма - отдавна я превъртях - иначе управлението е куцо наистина,но се свиква а загатките вярно са много лесни и все пак се играе на един дъх. Като цяло играта ми хареса...
basi tupata igra
izlojiha se mnogo
tipichna arkadna tupalaka
samo maloumnite conzolni maniaci mogat da se kefqt na neq.
The Sky Is Your Playground, Be The Bully
Мене играта ми харесва.
Като сте я почнали ще ми кажетели как се оправяте на едно място в самото начало на о. Цейлон? Там дето има нещо като езеро, а аз трябва да ида нагоре (май нагоре)
Играта е абсолютна гавра със филмите. Единствените неща в играта, които са напрвени добре: графика, звук, бой! Управлениет е може би най-лошото, което съм виждал, нивата са обидно праволинейни, няма детайлност , няма интеркативност (добра), скука!!! И това на 2!!! диска! Баси!
Как се минава нивото с големия крокодил след като го затвориш с решетката