Съветвам всеки да си я намери (2CD) и да я пробва. Адски добър акраден рейсър в стил Fast and the furious с мега добър multiplayer. То затова я пиша тази тема де, ако има някой навит да ми диша прахта в Mplayer
Съветвам всеки да си я намери (2CD) и да я пробва. Адски добър акраден рейсър в стил Fast and the furious с мега добър multiplayer. То затова я пиша тази тема де, ако има някой навит да ми диша прахта в Mplayer
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Съветвам всеки да си я намери (2CD) и да я пробва. Адски добър акраден рейсър в стил Fast and the furious с мега добър multiplayer. То затова я пиша тази тема де, ако има някой навит да ми диша прахта в Mplayer
<div align="right">оргинално мнение на Aquadark</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако това на снимката си ти ще се разберем:
Аз ще ти дишам прахта в играта, а ти после моята [:D]
Отвратителен, Грозен, Боклук .... Това няма нищо общо с реалността, за сравнение с NFS и дума не може да става
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Отвратителен, Грозен, Боклук .... Това няма нищо общо с реалността, за сравнение с NFS и дума не може да става
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Вярно е , управлението е отврат
Ако някои знае от каде да я драпна ще сам му благодарен <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">[img][/img]
Тая игра направо нищо не струва. Не съм играл никога по-гадна игра с коли.
Здрасти пичове!
Играта не е кой знае какво, но ме кефи! Е както казаха по горе е:
"ZAGRQVKA ZA NFS:UNDERGRAOUND". Вярно че управлението е кофти,но пък става за губене на свободно време.
Имам едно питане за нея: на 3-та или 4-та мисия в Париж точно преди старта ми блокира и веднага излиза от играта.При повторно запускане компа ми изпада във "вечно забвение".
Някой има ли този проблем и как да си го разреша?