Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 47

Хироус 3 питане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Dec 2002
    Мнения
    6
    #31

    Хироус 3 питане

    Аз като експерт в тази игра (мога да се нарека такъв) ти препоръчвам да спазваш традицията "заложи на доказаните умения".

    Използвай следните школи за максимално развитие като за първите 10 нива са Armored,Offence,Logistic.Ако ги развиеш бързо лесно ще изпревариш и най-закоравелият некроманец тъй като техните герои са маааа мноооого куци магарета.По късно развивай Air,Earth,Leadership.Aко си варварин не ти трябва Wisdom,замени я с тактика(много е полезна срещу Undead.За героите кво да ти кажа Craig Hag,Tazar,Sir Mulich са като мана небесна за всеки[:D]

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jun 2001
    Мнения
    725
    #32

    Хироус 3 питане

    1. тоя голд мога ли да го играя само с първи диск от харда + крачол или чорап?



    2. gold и complete 1 и също ли е?

  4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    9
    #33

    Хироус 3 питане

    Напълно съм съгласен с колегата-експерт, който включи Tazar в листата на най-добрите герои. А какво ще кажеш за Alkin - специалист на кравите, започва с armor и offense. Според мен Блатният замък генерира доста добри единици, още повече че почти всички пускат и магии при удар. За Weakness-а на мухите и Poison-а на Wyvren-ите няма какво да говорим. Който не вярва нека пробва. Успех, колеги!

  5. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    674
    #34

    Хироус 3 питане

    Някои причини поради които харесам Undead:



    - Thant с неговия Animate Dead има потенциала да не загуби никакви скелети в началните стадии и бързо да ги натрупа като маса...

    - Не може да им се каства Blind & Berserk

    - Само с вампири могат да се оберат голяма част от 'криповете' без загуби

    - Lich-овете удрят силно всичко живо (без елементалите)

    - DoubleDamage-а на рицарите не е рядкост



    А сега за Conflux:



    - Училището за магии - favored: Earth, Wind и Fire (за Berserk)

    - на Spritovete не им се отговаря имат голям обсег и добра скорост

    - почти всеки юните е имунен на някакви магии - тоест масово поразяващите няма да хванат всички (не винагие положително но...)

    - Magic Eлементалите удрят всичко - имунни са на магии, no retaliation

    - 2 стрелящи юнита

    - повечето юнити не са 'живи' - съответно Lich-овете и Вампирите не могат да се използват пъллноценно срещу тях...



    Тия дни ще споделя и за другите...

  6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001
    Мнения
    1,256
    #35

    Хироус 3 питане

    А фенииксите не са ли живи?

    Инак пробвах да пусна играта без втория диск - дава ми само multiplayer.

  7. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    521
    #36

    Хироус 3 питане

    Тази е една от любимите ми теми, макар и да чета всичко за Heroes все още ми се струва, че има какво да се учи. Всеки играч залага на един особен тип герой, за мен това няма значение, важно е единствено тактиката на играещия. Случвало ми се е да губя, но победите са много повече от загубите...както се казва, откъдето мина трева не никне![:D]

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Jun 2001
    Мнения
    725
    #37

    Хироус 3 питане

    ако някой се интересува от отговора на моя въпрос: издърпах "gold" версията която всъщност е complete. Втория диск не съм го теглил, с крака тръгва след инсталацията от първия диск, на втория не знам какво има.

    Добре върви под ХР, дава ми грешка отначало, но не е фатална.



    "resourceManager::GetSample cound not find "sfx" resource "H3x2NBa"

  10. Novice
    Тук е от
    Mar 2004
    Мнения
    2
    #38

    Хироус 3 питане

    Хайде да започнем от начало. Аз сам MULTI-G и мога да кажа че съм доста добър в тази игра, не че искам да се хваля но си е така. Мо га да твърдя това заради факта, че в 4 годишната ми кариера победите ми са с много, много повече от загубите. А сега по темата.

    1. За мен CASTLE e поне с 1,5 класи над останалите раси. С единица като Архангелът победата изглежда доста сигурна, а и консерваториите по картата спомагат за тяхното бързо натрупжане. И още нещо, представете си Sir Mullich(а него вероятноста да го пусне е 90% така че) с едно наметало за +2 speed на единиците.Мисля че вече разбирате какво имам в предвид. Цъщо така много добър герой е Lounis, макар че аз одавна не разчитам на герои магйосници. Мисля че от един добре развит бияч по-добре няма на къде.

    2. Та като стана на въпрос за силови игри няма как да не спомен Stronghold. Често пренебрегван замък, незнам защо, но тои е с доста предимства. За мен просто размазващите Бехемоти са кошмар за всеки противник, спомнете си само с -80% от дефенса неговата прегръдка става смъртоносна . Какво повече може да се иска. Също така тук е и най-добрата 4 level единица - огрето, това е безспорен факт. Циклопите също не са никак за подценяване. Ще каже някой - те са много бавни, не струват. Ами винаги може да се разжие една тактика и с Haste да пометат всичко. За мен тук безспорният герой е Crag Hack.

    3. И като говорим за Stronghold би било не несправедливо да не споменем Fortress. Тази малка мухичка колко неприятности само може да причини, а е само 3 level единица. Ами Wyverns, които от дръвчетата из картата могат да достигнат до 200-250 броики за нула време. Е тогава наистина става страшно. 5 главата Hydra пък е подобаващият завършек на едиците от замъка. Може би се чудите защо не споменах до сега Горгоните? Ами просто мисля че те са твърде прехвалени, те са ефективни само срещу последна единица, а всеки уважаващ себе си играч не би допуснал те да му ударят последната единица. Та за това не ми харесват толко много. Безспорният герой тук е Тazar. Той запълва тройката от любимите ми герои. Със специалността си той е способен на подвизи, прочете написаното за него в играта и ще се убедите в това.

    Май доста се отплеснах вече. Ами това е засега, ако някои смята че не сам прав за нещо с радост ще прочета критиките и ще спорим кои е прав и кои не [].

    За сега 4ао

  11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    9
    #39

    Хироус 3 питане

    Напълно те подкрепям MULTI-G, но не мислиш ли, че по-голяма сила от Undead няма! Представи си 20000 скелета - каквото и да ударят, просто пада! Иначе за Fortress и Stronghold съм съгласен - бива си ги.

  12. Novice
    Тук е от
    Mar 2004
    Мнения
    2
    #40

    Хироус 3 питане

    Ами виж Hakinen, излизал съм победител от битка срещу 24000 (там някъде бяха +- 100-200) скелета, колкото и невероятно да прозвучи. Тогава бях със Tower и с около 250 Титана. Имах Golden Bow (май така се пишеше []). Е вярно още на първата тяхна стрелба ми даде Luck и паднаха около 8000 скелета. Противника ми се хвана за главата, директно натисна Alt+F4, стисна ми ръката и си тръгна без да каже и дума. Лесно победим е този замък. Единственото което ми харесва там е Черния рицар, нищо друго. ОК, аиде 4ао за сега че имам work.

  13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    9
    #41

    Хироус 3 питане

    Ееех MULTI-G изключения винаги има. Аз съм побеждавал undead с толкова скелети с 6000 импа и още някакви бройки от Infernoto. В общия случай обаче е не е така. Така че баланс между расите струва ми се няма.

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    103
    #42

    Хироус 3 питане

    Абре хора как ги направихте тия 24000 скелета? И по по-важното е как ги направи тия 250 титана? Вие една игра по 1 година ли я играете? :-)



    Иначе моя фаворит съм ви го казал по-горе. По принцип играя с всички замъци, но принцпно не харесвам Conflux, защото играя Multiplayer срещу хора на трудност Impossible и просто е почти невъзможно да го развиеш тоя замък.... А за Tazar сте прави... един добре развит Tazar ( но да има Expert тактика ), е мноого неприятен герой за който и да е противник. :-)

  16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    103
    #43

    Хироус 3 питане

    БТВ не мога да подкарам мултиплеър на Complete Edition-а :-( или гръмва при правенето на играта или когато отидеш да набиеш някоя групичка която ти пречи да излезеш... абе не ще и не ще! Ако някой може да ми каже решение на тоя проблем ще съм много благодарен.

  17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    103
    #44

    Хироус 3 питане

    :-) Има значени за класацията, но single player не съм играл от години.

  18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    9
    #45

    Хироус 3 питане

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абре хора как ги направихте тия 24000 скелета? И по по-важното е как ги направи тия 250 титана? Вие една игра по 1 година ли я играете? :-)



    Иначе моя фаворит съм ви го казал по-горе. По принцип играя с всички замъци, но принцпно не харесвам Conflux, защото играя Multiplayer срещу хора на трудност Impossible и просто е почти невъзможно да го развиеш тоя замък.... А за Tazar сте прави... един добре развит Tazar ( но да има Expert тактика ), е мноого неприятен герой за който и да е противник. :-)



    <div align="right">Originally posted by xaero*-*05/03/2004*:* 14:33:35</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Правят се с Isra, а ако добавиш и дипломация може и 40000 да станат.

    Може ли някой да ми каже дали някъде се правят турнири и какви са правилата (забранени герои, скилове и т.н.). Благорая предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Питане
    От loszetas във форум Климатици Daikin
    Отговори: 12
    Последно: 07-02-12, 18:39
  2. Питане за Set-top box
    От fikata във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 4
    Последно: 21-04-09, 11:20
  3. питане
    От tankia във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 16-11-08, 20:33
  4. хироус 3 за XP !
    От mxkolev във форум ИГРИ
    Отговори: 10
    Последно: 18-06-03, 11:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе