Някой ми беше казвал, че в Пентагона се хладяли точно с тази марка - Bard! Няма майтап, а и човека беше твърдо убеден, щото на него друг пък му казал..... Кериьр пасти да ядат...
Някой ми беше казвал, че в Пентагона се хладяли точно с тази марка - Bard! Няма майтап, а и човека беше твърдо убеден, щото на него друг пък му казал..... Кериьр пасти да ядат...
До колкото знам повечето голями вериги магазини и бензиностанцйи също са с BARD
А мисля че сглобката е Европеиска до колкото си спомням.
Значи колкото BARD . Е я кажи тогава нужно ли е да се хвълят токова пари за DAIKINПървоначално публикувано от vanko68
Затова се взема само ОСАКА-истинската японска марка!Първоначално публикувано от ksm71
Защо няма нищо в нета за тази "Пентагонска" техтика???
А половината линкове са за този форум и то от хорица,които пищят ,че имат мъртви ледогенератори на фасадите
P.S.-Признавам-готини са обаче,лампички циферблатчета,скали някви мърдат.Сигурни писука и пее песнички.СТРАХОТНО!Верно, нищо общо няма с DAIKIN
Писал си,че бардчето харчи по 60-70 лв,аз ти пиша,че дайкинчето ще е по 20-30,а ти накрая ръсваш :Първоначално публикувано от ksm71
"...Значи колкото BARD . Е я кажи тогава нужно ли е да се хвълят токова пари за DAIKIN ".
Кое не ти е ясно?Два барда по 60-70 лв са 120-140. Два дайкина ще са 40-60 лв. Малка ли ти е разликата от 100на лв за месец?
vanko68,двата са харчили 60-70 лева,а не всеки поотделно...
А как да се тълкува израза " ...двата са харчили ПО еди колко си..." Да ти отварям някой учебник по граматика ли? Защо ти не сложи тази думичка в поста си?
КАК МОЖЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ДАЙКИН С БАРД
ПОСЛЕДНИЯ Е ЕБАТИ ЕВТИНАТА ВЕРСИЯ НА КЛИМАТИК
ВЯРНО ЧЕ ДАЙКИНА Е БЕЗ ЦВЕТО-МУЗИКАЛНО ОФОРМЛЕНИЕ АМА!!!!!!!!!
Не е сравнение - автора е задал шегичката още със заглавието -нарекъл е Дайкин- щайга...т.е. това е провокация към участниците във форума с цел да си почешеме езиците пък каквото излезе ...и то излезе - видя ли що нещо се изписа, аз даже не съм и чул за климатици БАРД ,но все тая ясно ми е какви са .На един магазин до нас пише че се казва ЕХО - въпрос на фантазия .
Паце , ПО 60-70 лв. на месец.Аре талкуваи -ДВАТА .Аз през цялото време пиша за 2 БАРДАПървоначално публикувано от vanko68
Може ли и за мене два БАРБА, махам веднага Fujitsa-та у дома и влизам на икономичен режим :-)
osaka ама мамата си трака мога само да се посмея на цитатите ви осака не е марка а стикер наи орязаните климатици от кам изпарител топлообменик дайе и мед тлкова са тънкостенни че штуцовете като ги пипнеш и ти остават в рацете по добре midea тракат малко ама работят без проблем
Последните модели инвертори на OSAKA имат доста голямо външно тяло - размразяват пак начесто, но поне май не замръзват....е тракат, бучат....ма климатик....найш ли как топло дуа,а?
Не знам, не знам... за 1100 лв. видях Осака 14 на примоция в Практикер. Едва ли струва толкова пари случайно...