Daikin FTX35JV - струва ли си?
Здравейте! Спрях се на Дайкин най-вече заради многото положителни отзиви за марката ,но не намирам нищо конкретно за този модел FTX35JV .Може ли да ме посъветвате нещо за него(става ли или не).Аз съм се спрял на модела заради цената от 1280 лв с монтажа. Искам да отоплявам 3 стаи с две машини.Едната ще е в стая 20 кв.м.,а другата ще работи за 16+18=34 кв.м стаи с преходна врата.
Re:Daikin FTX35JV - струва ли си?
...ебаси Siemens и компресори за климатици... :yikes .... тоя май му е дошла в повече фантастиката....
Взимаи Дайкина определено работи по-добре от Фуджицуто и не слушай простотийте на някой си.
+1 за Дайкина, ако е за спалня.Иначе Fujitsu 12 lgc си е по мощен от където и да го погледнеш.
Благодаря на всички :)
И аз сякъш клоня към Дайкин ама честно да си кажа не разбрах защо е по-добър от Фуджицу ... :)
@bobovo
Не е за спалня - за кухня е. Ама да е по-мощен, колко да е по-мощен ... за тая стая 12ка каквато ще да е мисля че е достатъчно, или бъркам (честно не съм много наясно)? Иначе ако разликата не е много голяма предпочитам по-малко мощен, но за сметка на това по-безшумен (и вътрешно и външно, че комшията ми е отвратителен и не искам и за тва да се караме :2guns:), стига да не е много слаб естествено ...
Иначе ако става въпрос за минусови температури, кой е по-издръжлив на студ имате ли представа?
Мерси
А читава фирма за монтаж и поддръжка в София?
Това ми е много важно тъй като къщата е малко извън София и не ми се ще при нужда да чакам сумати време някой да дойде или да ме таксуват сумати пари отгоре за едни 5-10км извън ОколоМръсното ...
Или да трябва да си взимам отпуска да ходя да седя и да ги чакам "евентуално" да дойдат между 10 и 20 часа ... (една колежка в Овча Купел така я разкарваха като настинал кон)