Става дума за кухня 15 кв.м,последен етаж,панел,северна стая с ПВЦ дограма и външна изолация с тенденция работи при отворена врата към коридор.Местоположение,,Варна.
Благодаря
Става дума за кухня 15 кв.м,последен етаж,панел,северна стая с ПВЦ дограма и външна изолация с тенденция работи при отворена врата към коридор.Местоположение,,Варна.
Благодаря
Можеш ли да обясниш, защо за разлика от много други закупили този модел теб не те притеснява разскрежаването през 22 минути.
Или алтернатива
Fujitsu General, ASHG12LE
ASHA12LKC
MSZ GE25 VA
От всички изброени клими само GE25VA става горе -долу и то без да отваряш вратата.Ако искаш да е отворена и вратата насочи се към друг модел.Eдин пример само GE35VA ако намериш Fujitsu 12LGC има и други варианти разбира се зависи от бюджета.А ftx-са за отопление няма да ти свърши никаква работа само парите ще си дадеш.Има цяла тема за това можеш да я погледнеш.
Абе само на мен ли ми върши работа FTX35JV???? Стига сте плюли по климатика. Ако е правилно оразмерен си работи много добре. Аз ще кажа, че Фуджи-тата са с много по-кофти софтуер от този евтин Даикин. Предимството им е, че има по-гомяма отдавана мощност.
Да само на тебе ти върши явно работа ползвай си го със здраве.Мъдростта на хората е казала не питай старило а патило.Много сме вече препатили от модела .И всеки ден се убеждавам че в Дайкин има нещо окултно,няма да се повтарям вече.
Би ли пояснил с какво софтуера на Фуджи-тата е по-кофти от този FTX35J Дайкин.Първоначално публикувано от Julian
Не размразяват на 20 мин. а на 45 при -12 и надолуПървоначално публикувано от techno
Явно зависи от много неща, при мен си размразяват на около 4 часа в много студен апартамент, със стара дограма и без изолация, но леко преоразмерени.
И при мен дефроста на Fujitsu/GENERAL ДО -7гр. е много рядък.
Да само на тебе ти върши явно работа ползвай си го със здраве.Мъдростта на хората е казала не питай старило а патило.Много сме вече препатили от модела .И всеки ден се убеждавам че в Дайкин има нещо окултно,няма да се повтарям вече.
И при мен работи без такива дефрости,ето НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО А ПАТИЛО.
Отговорих и аз,макар че не съм заядлив.И ко прайм са?
Който иска да играе на тото да играе.Ти какво патило си?Аз лично не ти вярвам че при теб няма дефрост на време.Защото самият производител го е направил да има.Да се обадят всички който се съмняват че този климатик няма този времеви дефрост на Атаро Клима по телефона.Имат сайт да видят номера, едно обаждане струва по-малко от един климатик.
Кои както си реши, после да не плаче и да пуска жалби че климатика е дефектен.
TODORIN777, във форума има много собственици на "комфорта" и май само на @Julian и @ferdi бройките са им читави и те от своя страна са доволни. Ама нали знаеш, 2 птички пролет не правят.