Re:проблем с климатик Daikin FTX50GV
моя при зададени 25 духа струя 15.0 градуса.току що го мернах, за 35-40 мин смъкна от 30-тина до 26.0 градуса, но тия 26 са по друг термометър, който е на 30см от пода и на който с 1 градус не му вярвам.
оставям го така и ще видя какви т ще стигне ако и когато стигне температурата след 4ас ще го видя пак какво прави че излизам.
само да кажа че на т под 24 не мога да стоя в стаята. обикновено е настроен на 25 градуса и другият ми т си показва 26 без значение колко време е минало.
така ще сега си е достигнал зададената т. и духа 19 - значи си е достигнал температурата.
Здравейте, извинявам се за каъсния отговор, но бях на море. Направих следната проба, пуснах климатика да работи цял ден и нощ и на следващата сутрин в стаята беше 21C. Температурата на изходящия въздух е около 7C - казвам около, защото не съм сигурен доколко термометъра е точен. От така направената проба мисля, че клиамтика е наред и може би проблема е, че онези дни беше много топло. Отново искам да благодаря на всички за помоща!
купи си един конвенционален мицубишиелектрик и ще ти направи 16
продай боклука купи мицубиши разликата ако има я изпий
И антирекламата ти е много яка реклама всъщност,ако се замисУиш...
аз съм прост работник от реклама не отбирам
така бих постъпил за да се отърва от тая недъгавост
жуч ти никога си нямал ТОЗИ ДАЙКИН...........................излагаш се .това една много добра за парите си машина.
няма и да го имам
щом е толкова добра машина колега защо се оплаква
щото?
ми аз я имам от 2 години-перфектна е само дефроста на 50 минути ме дразни.техниката е като жената-на късмет.
точно техниката не трябва да е на късмет
ако късмета ти не сработи в автомобила ти или в самолета на който летиш за 500 евро билет
като свързваш бойлер към мрежата разчиташ ли на късмета или пускаш 3 жилен кабел и за разкош слагаш ДТЗ