lavsho знаем че си почитател на тошиба(в това няма нищо лошо), но поне вземи си оправи вторият линк, защото вече на два пъти при опит да видя какво е линкнато ми изписва "вашата атака беше записана!" ?![]()
![]()
lavsho знаем че си почитател на тошиба(в това няма нищо лошо), но поне вземи си оправи вторият линк, защото вече на два пъти при опит да видя какво е линкнато ми изписва "вашата атака беше записана!" ?![]()
![]()
Джъсти изтрий последния знак от линка.Сложил е една "скоба" в повече и линка ще тръгне.
Тука се мъдри една 24-ка на LG. За тези пари по-мощен модел няма да намериш освен 2бр. класни втора употреба.Първоначално публикувано от mariv80
И сега к'во излиза да се топлим още 2 зими с дърва че да съберем още бюджетТо накрая ще вземем да си свикнем и да мислим за по голяма камина
Шегата настрана, а 18 нокрия???
Днес като попитах в един магазин скъпи ли са резервните части ми казаха ''ми то инвертор като ти се развали купуваш направо нов. Не си сруъва ремонта при сяко положение ще е над 1000 лв ''Това вярно ли е? Понеже... не че нещо, ама на 4-тата зима ако стане за ремонт едва ли ще имам 1000 излишни и тогава пак ще трябва дръвцата да помагат
Не ми се вярва всеки ремонт да е в този ценови диапазон.
Иди в тоя магазин и ги питай - колко пъти са ВИЖДАЛИ повреден инверторен климатик с ремонт за 1000 лв в историята им ? Не колко са чували,а точно - колко са виждали ! Единственото,за което се сещам с подобна цена е смяна на компресор. В добрите марки съотношението е под 1:100 бр в гаранционния период.
За тази кубатура и щом ще се дават толкова парички аз бих заложил на този подов http://www.bulclima.com/product/klim...eral/abhf24lbt
Колкото и да е хубава нокрията подовия си е подов щом става въпрос за климатик за отопление!
За тази кубатура са си нужни около 8kw!
Toва не е същински "подов",защото няма клапа отдолу и духа само нагоре. И цялата идея отива по дяволите...
Да прав си но иначе трябва да дадеш 5 бона за 2x12 иначе подовите на general с двете си турбини превъзхождат всички останали но и цената си е доста висока!
В случая май най-добре да отиваш към стенна 24-ка.
Освен с шума на две виещи турбини не виждам с какво друго превъзхождат " всички останали"...
![]()
са пълна отживелица...към днешна датаПървоначално публикувано от TIMBERLAKE