1200лв с монтажа или без него?
1200лв с монтажа или без него?
1250 лв. с монтаж...това ми е максимума
Тогава се насочи към климатик втора употреба или някоя от евтините марки - мидея, грее.
HITACHI RAS/RAC-10EH1 - цена 1100лв от техномаркет или HITACHI RAS/RAC-D10EX3 - 1200лв...?????
Не знам само, кой за каква кубатура е....
За монтажа има кой да ми го постави пък ще имам да му давам..
За това хитачи има писано из форума, например: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg551485
Сам си реши дали ще ти свърши работа.
Калине, за да сложиш 9-10-ка в това помещение, то трябва да е висок клас, където цените са много нагоре от твоя бюджет.
От ниският клас /имам в предвид като характеристики, а не марки/ ти трябва 12-ка. Тошиба 137SKV-E беше на промо 1350 с монтаж в Технополис и някои фирми. Потърси дали още го предлагат на тази цена.
Друг вариант е Фуджицу 12LKC.
Помисли и за кредит ЕЕ, за да влезеш в бюджета си, защото за 100-200лв разлика ще береш ядове зимата. Втора употреба също е вариант.
FUJI 12 LEC, или LKC.
+1 , 12LKC -то е точно в бюджета , 12LEC - е с малко по-скъпПървоначално публикувано от ivan1
+1 за ASHA12LKCПървоначално публикувано от splitservice
+1 и от мен за Fujitsu 12LKC
Здравейте!Днес си поръчах Дайкин S28NTES за стая от 18 кв. панел,среден апартамент,със затворен балкон към стаята с пвц, Дайте мнение по въпроса за избора.При температури навън -9,-10 в стаята е 15 градуса
Кажете след като е поръчан климатикът, какво мнение трябва да дадем за да останете доволни???
Позитивно че не е хвърлил пари на вятъра и ще бъде доволен от покупката си