Tози изглежда много добре
Преглед за печат
Tози изглежда много добре
Знам че парите са относителна величина,чиито параметри са с различно измерение за всеки един от нас ,но 5000 за това е светотатство а не снобизъм.На пътя да ги намеря не бих ги дал.Камо ли за кухня......
На мен ми е интересно колко голяма в тази кухня ?
Тази машина си е за едно 40-50 кв
Кухнята е някъде около 35м2, но имам стълба с купол към покривна тераса и много прозорци. В най големите студове без да пускам климатик не пада под 17-18градуса температурата. Преди да сложа Фуджитсото бях с Дайкин 12-ка подов и през повечето време се справяше добре. Причината да сменям Фуджитцото е че няма WIFI управление, лятото мирише на влага, не поддържа прецизно зададените градуси.
Здравейте. Сложих си WIFI модули на всички климатици, но ми прави впечатление, че не работи консумацията? Единствено на най новия, който сложих в кухнята работи?? Имате ли някаква идея как може да се реши проблема ?
Ако сте сложили чешки wifi модул на японски климатик консумацията няма да работи.
Завиждам ти на подписа,честно.Консумацията е достъпна на блуевулюшъните до колкото знам и съм виждал и на М-те.Обещаваха че лятото ще има ъпдейт и за другите ама...кое лято не казаха.
Здравейте, изправен съм пред голяма дилема. Имам 50-ка от близо 3 години и нямам грижа, и съм много доволен. Предстои ми закупуване на нов климатик и дилемата е дали да си взема същия 35-ца европеец, или гледам сега има нов модел на уруру/сарара обаче японски. Доста по-енергийно ефективен и със променен дизайн. Цената е приблизително еднаква не е голяма разликата. Казаха ми, че за япончетата от 28-ца нагоре нямало нужда от траф и се включвали в тока директно. Става въпрос за ето този модел - S28TTRXS. Някакви идеи или съвети? На хартия е много по-добър от предшественика си.
Изпратено от моят Redmi Note 2 с помощта на Tapatalk
Това с трафа е лъжа. Всяка 100 и 200 волтова машина си иска траф.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
На 200 в правят проблем ,дават грешки, когато скочи напрежението над определен волтаж, 20 волта разлика му идват в повече примерно като сочи на 250 зависи от модела...Иначе първия ми досег с климатици беше със секанд хенд, бая бяхме турили без траф, някой бачкат...Преди да бъда упрекнат в некомпетентност да кажа ,че от Пловдив тъй ги пращахте...:oops:
Задължително с траф.Вкъщи винаги напрежението е над 240v.
Прикачен файл 26182
Да и в нас напрежението е 230-240V. А каква цена е трафа и колко харчи той ?
Имам и още един въпрос какво има в повече новия модел от стария ? Гледам че всичко си е същото окото за следене, самопочистването, плазма филтъра,овлажняване/навлажняване, май само струята на въздуха е променена, дизайна и енергийно ефективността , какво ще кажете ?
Става на въпрос за тези климатици
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...27ce2f2576.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...59cadd1fc5.jpg
Изпратено от моят Redmi Note 2 с помощта на Tapatalk
Това Япончета което сте показал е като параметри на 9 ка.
Има подобна тема с това япончета сравнено с европейско уруру 25 ца.
Според мен в този случай Европейското е по-добро,защото ползва хардуера на 18 ка която имате.