Здравейте! От вчера имам проблеми със стримера AH НЕИСПРАВНОСТЬ СТРИМЕРА и P9 БЛОКИРОВКА ВЕНТИЛЯТОРА УВЛАЖНЕНИЯ след 2-3 спирания на тока се появи този проблем. Изчистих грешките, но проблема продължава.На какво може да се дължи, иначе си работи?
Преглед за печат
Здравейте! От вчера имам проблеми със стримера AH НЕИСПРАВНОСТЬ СТРИМЕРА и P9 БЛОКИРОВКА ВЕНТИЛЯТОРА УВЛАЖНЕНИЯ след 2-3 спирания на тока се появи този проблем. Изчистих грешките, но проблема продължава.На какво може да се дължи, иначе си работи?
Изглежда не зададох въпроса правилно помагащи няма , та блокировката на вентилатора се оправи подава си свежия въздух отвън но флаш стримера проработи два пъти за по 10 на минути и повече не ,всичко е почистено но не работи на какво може да се дължи .Благодаря предварително на отзовалите се.
Доколкото прочетох в интернет, при този модел на дайкин на йонизатора му викат флаш стримър:). Дължи се на евтинджос или спестени материали от производителите. Не е само при теб този проблем. За начало пробвай внимателно да почистиш електродите с клечка и памучен тампон напоен с чист спирт.
Ако това не помогне, изчакай до зимата. Тогава този флаш стриймър ще се оправи от самосебе си. Иначе трябва да се разглобява.
В темата на дайкин имаше потребител със същият проблем.Мисля беше споделил и опит по решаването му.Търсете, намерете, прочетете и решете проблема според написаното в темата.Може и да му пишете на лични съобщения, но не е ясно дали влиза във форума и колко често.
Благодаря за отговорите , почистих със спирт тръгна за две минути и пак АН err обадих се на сервиса усъмниха от платката пред стримера взеха да я пробват , изправна не е от нея.
Ами до зимата почти не остана ще изчакаме.
Ами знаещи какво друго да предприма
Те на дайсейкаите не могат да оправят йонизаторите, к'во да говорим за дайкинчетата. Досаждай на вносителя, чрез фирмата, която ти го е монтирала. Друго не става.
Хе-хе, знам, че съвета звучи странно;), но наистина е така. Като дойде зимата и стане студено стриймъра ще заработи и ще се оправи от само себе си. И така до следващото лято. Няма да уточнявам подробностите, но без разпиляване и бърникане на климатика няма да се оправи. Може да се каже, че това е лек фабричен дефект не само при този дайкин. Смяната на модула за високо напрежение няма да помогне.
Джак, сигурен ли си, че си наясно кога е по-необходим йонизатора на машината? През лятото или през зимата? Ясно е, че зимата проблемите са минимални или въобще ги няма.
Вчера след поредния ресет го пуснах само на Clean и проработи към два часа и аз обнадежден включих и Goolıng и пак разочоварание спря , днес повторих същото и вече 12 часа да чукна на дърво стримера си работи без прекъсване.
Днес климатика ти е на кеф!