Здравейте! От вчера имам проблеми със стримера AH НЕИСПРАВНОСТЬ СТРИМЕРА и P9 БЛОКИРОВКА ВЕНТИЛЯТОРА УВЛАЖНЕНИЯ след 2-3 спирания на тока се появи този проблем. Изчистих грешките, но проблема продължава.На какво може да се дължи, иначе си работи?
Здравейте! От вчера имам проблеми със стримера AH НЕИСПРАВНОСТЬ СТРИМЕРА и P9 БЛОКИРОВКА ВЕНТИЛЯТОРА УВЛАЖНЕНИЯ след 2-3 спирания на тока се появи този проблем. Изчистих грешките, но проблема продължава.На какво може да се дължи, иначе си работи?
Този пост е редактиран от avenger; 22-07-15 в 22:58.
Изглежда не зададох въпроса правилно помагащи няма , та блокировката на вентилатора се оправи подава си свежия въздух отвън но флаш стримера проработи два пъти за по 10 на минути и повече не ,всичко е почистено но не работи на какво може да се дължи .Благодаря предварително на отзовалите се.
Този пост е редактиран от mac14; 04-08-15 в 15:52.
Доколкото прочетох в интернет, при този модел на дайкин на йонизатора му викат флаш стримър. Дължи се на евтинджос или спестени материали от производителите. Не е само при теб този проблем. За начало пробвай внимателно да почистиш електродите с клечка и памучен тампон напоен с чист спирт.
Ако това не помогне, изчакай до зимата. Тогава този флаш стриймър ще се оправи от самосебе си. Иначе трябва да се разглобява.
В темата на дайкин имаше потребител със същият проблем.Мисля беше споделил и опит по решаването му.Търсете, намерете, прочетете и решете проблема според написаното в темата.Може и да му пишете на лични съобщения, но не е ясно дали влиза във форума и колко често.
Благодаря за отговорите , почистих със спирт тръгна за две минути и пак АН err обадих се на сервиса усъмниха от платката пред стримера взеха да я пробват , изправна не е от нея.
Ами до зимата почти не остана ще изчакаме.
Те на дайсейкаите не могат да оправят йонизаторите, к'во да говорим за дайкинчетата. Досаждай на вносителя, чрез фирмата, която ти го е монтирала. Друго не става.
Хе-хе, знам, че съвета звучи странно, но наистина е така. Като дойде зимата и стане студено стриймъра ще заработи и ще се оправи от само себе си. И така до следващото лято. Няма да уточнявам подробностите, но без разпиляване и бърникане на климатика няма да се оправи. Може да се каже, че това е лек фабричен дефект не само при този дайкин. Смяната на модула за високо напрежение няма да помогне.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 05-08-15 в 13:01.
Джак, сигурен ли си, че си наясно кога е по-необходим йонизатора на машината? През лятото или през зимата? Ясно е, че зимата проблемите са минимални или въобще ги няма.
Вчера след поредния ресет го пуснах само на Clean и проработи към два часа и аз обнадежден включих и Goolıng и пак разочоварание спря , днес повторих същото и вече 12 часа да чукна на дърво стримера си работи без прекъсване.