На 30 минути дефрост под 2-3 градуса външна ли беше, аз не бих го изтраял това, то на 2-3-4 часа е дразнещо ако е постоянно без нужда и цяла зима а камо ли на 30мин.
Преглед за печат
На 30 минути дефрост под 2-3 градуса външна ли беше, аз не бих го изтраял това, то на 2-3-4 часа е дразнещо ако е постоянно без нужда и цяла зима а камо ли на 30мин.
Приложението няма много възможности. При мен на FTXS-K не отчита консумацията. Включваш, изключваш, настройваш градуси, режими, клапи, 3D ако имаш, външна температура, вътрешна температура и седмичен таймер. Може да си изтеглиш приложението и да пробваш демо версията. Снимката е от сега в Пловдив. 35-ца в 30кв. хол и 25-ца в 15кв. спалня с отворени навсякъде врати :)
то много инфо много нещо ,затруднявам се ..
Как са машините при сегашните условия?
При сегашните климатични условия климатика работи добре.Дефрости си има дори и при видимо чиста ''пита'' под 0 гр.,но не съм усетил дефростите да са на 40мин.Турбината на ауто е адекватна (по моя преценка).На тих режим е доста комфортно.Не очаквам чудеса от машината,но за сега съм доволен.По задълбочени наблюдения върху климатика за сега нямам.
Ще чакаме инфо от вторник нататък.
Някой нещо да каже за този климатик :) Че май се отказах от 2ро уруру че солено ще излезе с две и смятам да слагам такъв като помощник на FTXZ50
Daikin FTXZ50N/RXZ50N
Малко не толкова задълбочено инфо от сегашните климатични условия.Работи все така тихо и незабележимо.Външното винаги чисто-Защо ли ?:)) Изпробвах го на 30гр. ,консумацията не отиде повче от 1kw при положение че го дава 1.4kw.Едвам отцепи 50гр.на изход.За мен има висока консумация 400-450w при задание 21гр.Като цяло работата му е като конвенционална Мидея.Знаех че работи така но чак пък толкоз.Това са реални данни при мен.Другаде може и да не е така. P.S.Възможно е на климатика да му има нещо.Не е нормално на 20мин да прави дефрост.
Пробвай да се обадиш на вносителя,бях чул за подобен проблем при тази серия и разбрах,че ги префлашвали.
Определено на климатика му има нещо.При този дефрост и консумация няма как да не е.Та едно TREO е като флагман пред него :lol:.
Ти направо ме остави в потрес. Най-новия модел на Daikin 2к струва... И да се държи по тоя начин. Чак толкова зле ли да е ? Хем не мога, хем не искам да го повярвам !
Daikin FTXZ50N/RXZ50N
Машината си работи според очакванията. Под -15оС ще се оплаквате.
Ами не работят така,външната платка трябва да се префлашне.
И как става това префлашване ?
Daikin FTXZ50N/RXZ50N