Здравейте, днес купих този дайкин, като се двоумях между него и Mitsubishi MSZ-R22KMY-W. Искам да попитам само дали някой има подробна информация за него като характеристики.
Благодаря
Здравейте, днес купих този дайкин, като се двоумях между него и Mitsubishi MSZ-R22KMY-W. Искам да попитам само дали някой има подробна информация за него като характеристики.
Благодаря
Този пост е редактиран от s7x; 29-08-16 в 15:00.
Честито! Със здраве да си го ползваш!
Впрочем, как го избра без информация за характеристики...?
Ами 750лв. с монтажа и транспорта от Пловдив до Тополовград. Идеята е да няма екстри, за родителите на жена ми.
- - - - - - - - - -
Още не е монтиран, за 16кв. стая в къща с pvc дограма, без изолация
Този пост е редактиран от s7x; 29-08-16 в 17:43.
Има грешка и в описанието.Не е 3.3 ,а 2.2 по номинал на отопление за да излезе дадения COP.Малко слабичка идва машинката за 16м2 и без изолация , но дано се справи.
Ами на табелката на вътрешното тяло пише 3.3кв номинал, предполагам при 7 градуса. Няма грешка
Климатика е супер и аз имам такъв и съм много доволен
Бенджамин, щом от този модел си доволен, за вбъдеще ако сложиш от високия клас ще изпаднеш в екстаз.
Към собственика - честито, но Митсубишито бе по-добрият избор!
s7x, параметрите които са Ви предоставили за машината не са верни. Причината е незнание или заблуда...
Модел: 2003~2004 година
Работно напрежение: 100V
Хладилен агент: R410A
Страна произход: Japan
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27°С в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (0.6 ~ 3.1), 7509 BTU (2048 ~ 10580)
Консумирана електроенергия: 410 W (85 ~ 715)
COP: 5.37 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20°С в помещението):
Отоплителна мощност: 3.2 kW (0.6 ~ 4.6), 10922 BTU (2048 ~ 15700)
Консумирана електроенергия: 615 W (80 ~ 1200)
COP: 5.20 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура (20°С в помещението):
Отоплителна мощност: 3.3kW, 11263 BTU
Консумирана електроенергия: 1060 W
COP (средна стойност): 5.29
Допълнителна информация:
- Йонизатор- създава ан-йони с подходяща концентрация и те създават усещането за свежест, а от друга страна се свързват с ароматните молекули и ги неутрализират. В помещение с наслоен цигарен дим, микроби, миризми и др. климатизатор с плазмен филтър и йонизатор разгражда 70% от съдържащите се във въздуха частици.
За да използвате йонизатора с който е снабден модела, трябва да имате оригиналното управление - ARC430A5. Машината е продукт на съвместно производство между National и Daikin. Компресора е Matsushita Electric и ако машината е добре обслужена и проверена, ще Ви хареса как работи.
Този пост е редактиран от s7x; 30-08-16 в 07:58.