Отговор: Вътрешно тяло Perfera (FTXM25R5V1B) се изключва само през различни интервали
При мен е обикновена сплит система ,сега като захладня малко времето го прави по рядко,вентилатора ако е на висока степен работи по продължително време ,включа ли го на тих режим на вътрешно тяло изключва след няколко минути
Отговор: Вътрешно тяло Perfera (FTXM25R5V1B) се изключва само през различни интервали
Здравей колега! Има ли някакво развитие на проблема, че и при мен май е нещо подобно. Само, че моя е FTXM35 R2V1B. Като го пусна на нощен режим и след 10-12 часа изключва и затваря клапата. Тествах го за грешки, но не показа нищо. Сега съм го оставил на една черта на вентилатора и за сега работи 17 часа не е изключил. При теб какво стана със сервиза? Казаха ли нещо конкретно? Ще следя темата.
Все още не съм оправил проблема при мен, но не ми остана и време да се занимавам тези дни.
...кофти работа! Моя пак изключи. :confused: Сега пак го включих за да видя дали ще продължи да се изключва... Не знам какво да се прави...
Цитат:
Първоначално публикувано от
mimojef
Рекламация.
Просто е!
...то така ще е, но този, който ми го инсталира нещо се дърпа и ми се прави на интересантен. Няма да го търпя още много! А климатика дефакто ми е работил сумарно няма и седмица...
щом се прави на отворен, жалба в КЗП
Цитат:
Първоначално публикувано от
mimojef
щом се прави на отворен, жалба в КЗП
Абсолютно! Точно това мисля да направя. Иначе няма оправия ...все пак съм палтил 2700 лева за некоректно работещ климатик .... Благодаря Ви за отделеното време! :Drinks:
Нямам представа.
Тук има хора които професионално се занимават с климатици. Може те да споделят.
Не,не е сбъркано. Така е.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Благодаря, Aleksandars! Това е успокояващо :). Не го знаех!
След осем дни непрекъсната работа, моя "хубавец" ...пак се изключи :confused: Сложих му защита SONO WP230W ....ииии пак нищо. Вече не знам какво да правя. Моля ви дайте някакви съвети. :(
Откачих му на моя wireless адаптер и работи към 12 часа без прекъсване. Закачих я и така работи към 7-8 часа пак без проблеми, на другия ден отново с картата тествах и изключи след 1 час, след това го включих и пак работи 5-6 часа без проблеми. Ще го тествам още няколко дни без карта да видим как ще се държи, но вече не знам какво да правя.. Разполагам с втори същия модел, който не прави проблеми и се чудя дали да не прехвърля платките на проблемния и да тествам.