Привет, прикачвам снимка с данни за консумация от Приложебието за снощи. температурата , можеби е била 12 14 градуса навън.
Прикачен файл 39679
- - - - - - - - - -
Прикачен файл 39680
Малко консумация от снощи 14 градуса беше сутринта.
Преглед за печат
Привет, прикачвам снимка с данни за консумация от Приложебието за снощи. температурата , можеби е била 12 14 градуса навън.
Прикачен файл 39679
- - - - - - - - - -
Прикачен файл 39680
Малко консумация от снощи 14 градуса беше сутринта.
Аз имам ftxm50r и ftxm30r (9ка) и мога да кажа ,че дефрости има не е като да няма. При мен беше от сорта на 1.30 2ч това в Пловдив. Има дни когато не е толкл влажно тогава дефрости почти няма. Иначе са доста икономични ,и топлят доста добре.
Когато е влажно и около 0 и под се трупа лесно скреж, тогава е нормално да дефроства по често,но когато е сух студ несе натрупва скреж, следователно е добре да няма чести контролни дефрости
Прав си когато беше -5 дс кажем нямаше толко дефрости. Иначе нямам оплаквания други.
Да попитам, за Он Офф режима,
Тъй като всички толко много се плашат от него, Не е ли всъщност напълно нормално при условие ,че навън е сравнотелно топло нощем (10-12с)и няма големи топлозагуби да си влиза в он офф? Е примерн сноши имам 300 вата консумация от 0 до 8 сутринта.
Абе до преди няколко дена си беше 10тина градуса нощем, и аз пусках единия в хопа понякога да обърне въздуха.
А вчера и днес си е 31-33С по нашенско.С бонус прахоляк…;).Делииванов, машините ви са добри, стига сте ги мислили.
Благодаря колега,
Не Се съмнявам че ще се справят ,по скоро ми се искаше да се посъбере малко повече инфо за модела от хора при, които е презимувал.
Прави впечатление, че по форумите се пише основно когато някой има проблем, което е разбираемо, но по този начин се създава и малко изкривена представа за нещата
Чесно казано не ме и особенно засяга колко ще харчат, тъй като при мен няма друг вариант за климатизация. Лятото жега зимата студ,+ квартала няма ТЕЦ., но съм нека го наречем научно любопитен и малко нетърпелив да дойде зимата за да преценя от първо лице.
Ами боцни му тогава един "електромер" да го следиш и в реално време.
Приложението има само усреднена консумация.
Да си начешеш крастата :wink:.
Поразгледай мненията наmimojef , има доста писано за консумацията с графики.
Гледам ги и аз електромерчетата, ама в култовата железария до нас има само некви бюджетни варианти, 26 лв ли нещо такова беше, т не съм сигурен дали ще работи адекватно, а и по спомен преди врвме бях чел по форумите че някои клими обърквали поведението при свързване с такъв уред.
Прикачен файл 39703Прикачен файл 39704
Прилагам снимки семична консумация на двата климатика ,които към момента работят вкъщи.
Привет,
Понеже, отворих тази смятам че
редно от време на време да качвам малко скиин шотове от приложението.
Заданието е 21.5 22 градуса.
Навън е денем 15 20 градуса
сутрин е около нулата .Прикачен файл 39785Прикачен файл 39786
Работят ли често он оф, ще е интересно и реални данни от момента консумация