здравеите имам питане ,мисля да си купя климатик инвертор fujitsu general ASH12LC ,да занете нещо за този модел мисля че става за стая от 18кв жисока 250см ,даите информациа ако имате коя година е модел и какво производство е ,м ерси предварително .
здравеите имам питане ,мисля да си купя климатик инвертор fujitsu general ASH12LC ,да занете нещо за този модел мисля че става за стая от 18кв жисока 250см ,даите информациа ако имате коя година е модел и какво производство е ,м ерси предварително .
nasko_pld
В тази тема има всичко което те интересува http://forum.setcom.bg/index.php/topic,33657.0.html
да но за този модел не пише никаде затова питам ,аз 4етох за подобни модели
Да става произведен е в Китай модел 2006. Ако плд означава Пловдив, в момента е на 1600, ама го няма много многоПървоначално публикувано от nasko_pld
nasko_pld
Fujitsu General ASH12LCС, Fujitsu ASY 12LCC, Fuji RSA 12 LCС са 3 еднакви машини. Произвеждат се в Китай и Тайланд.
абе обаркал сма буквите,изпуснал сам една модела е FUJITSU GENERAL ASHA 12LC mоже би е сащиат за които казвате ама все пак да се поправя,ако ставя дъма за друг пишете за този каквото знаете
Не се различава от тези, които съм изброил по-горе.Първоначално публикувано от nasko_pld
С тази квадратура ще се справи ASYA 09 LCC ама щом ти се дават кинти си вземи 12-каПървоначално публикувано от nasko_pld
И то без проблем!Първоначално публикувано от Emily
Помещението си е за 12 не го заблуждавайте. Говорим за под -15C да е топло
Как го заблуждаваме?
Аз съм с 9ка в стая със същата кубатура, 3 външни стени без изолация, четвъртата към не отопляем коридор - на всичко отгоре живея в къща. При зададени 24гр. държи 25 на 80см от пода....така до -14 външна
9ката му предоставя 80W/номинална мощност/ на кубичен метър - колко още трябва да бъде?
Аз съм с 12-ка и 17х2.90, Пловдив , -17C, задавам с три-четири градуса повече за да се получи това което желая, на 0,6м от пода. Освен това при тези условия почти не "спира". Имам предвид , че работи постоянно на макс. 5-неотопляеми съседни стени и една външна
freelander
Стаята ти е доста висока. Надявам се, не сте вдигнали вътрешното тяло чак до тавана Моя е монтиран на около 1,9м. от пода.
За 9-ка е според мен! Още повече, че 9-ките на Fujitsu са с по-висока номинална мощност от повечето други 9-ки.